Sovrummet tar form!

Nu har vi äntligen börjat få ordning i vårt sovrum. Vi köpte förra helgen en sängstomme på IKEA (efter många om och men valde vi en svartbrun MALM).



Sen bestämde vi oss för att köra grönt tema i sovrummet och hittade följande prydnadskuddar på Hemtex:



Vi fyndade också gardiner i ungefär samma kulör med blommönster på hos Hemtex, samt en kudde från Charlotte Trend som har massor av fina saker. Sen hittade vi även ett sängöverkast i Mullvadsfärg på Hemtex, tyvärr hittade jag inga bilder på några av dessa saker så ni får fantisera själva om hur det ser ut :-).

Nu har vi kvar att skaffa:
Byrå
Sänggavel med inbyggd förvaring (om vi ska ha den, vi är inte 100% säkra än)
Nån snygg lampa att ha på golvet/byrån
Sänglampor

Budar järnet!

Sitter just nu och budar lite på Tradera, har inga höga förhoppningar om att vinna auktionerna, men jag har hittat några trevliga mammakläder. Kul att utöka garderoben lite utan att ruinera sig. Imorgon avslutas två av auktionerna så det blir spännande, fortsättning följer........

Stackars sjukling

Jaha, så hann man nätt och jämt bestämma mysig brunchdate imorgon innan Filip blev sjuk igen. Denna gången är det nog förkylningen han haft som spökar, kanske simmet idag utlöste något för ikväll så har febern stigit i snabb takt. Började på runt 37,5 och är nu på 39,0. Hoppas det stannar där, har gett honom Ipren så att den ska sjunka och han är helt utslagen. Stackarn, man lider verkligen med honom, hoppas att han blir bättre snart. Raincheck på den brunchen hoppas jag, för jag såg verkligen fram emot det (den korta stund jag hann längta).

Dagens middag: flygande Jakob

Idag får vi middagsbesök och tyckte att Flygande Jakob var det ett tag sen vi åt så det kör vi på. Sen har vi handlat hem vaniljglass, chokladfingrar, maränger, chokladsås, banan och grädde och tänkte ha en riktig klassisk glassbomb som dessert. Hoppas på att det blir så gott som vi föreställer oss men det blir det säkert.

Idag har vi varit och simmat på förmiddagen med Filip, han älskade det och nu börjar undervisningen formas mer som en simskola, de får lära sig att flyta, dyka med huvudet före från kanten osv, men allt görs ju under lekfulla former så det är ingen strikt undervisning heller. Jättebra för honom att lära sig simma på riktigt, återstår att se när han kommer att kunna simma själv. Som det är nu kan han hund simma några meter mellan oss, men då är han mestadels under vatten. Men bara att han vågar är ju fantatiskt att se och idag ville han simma hela tiden mellan oss.

Helg - välbehövligt!

Idag är det fredag och jag jobbar hemifrån. Supercombo tycker jag, så slipper man stressa iväg och göra sig iordning osv, man bara stiger upp och sätter sig vid datorn så är man igång. Har mycket rapporter som ska in på fredagarna så det funkar jättebra att sitta hemma, då får man det gjort i lugn och ro. Efter gårdagens hulabaloo med tåget hem så känns det som att jag verkligen behöver helg.

Igår fastnade tåget på väg hem från Älmhult, andra gången på en vecka och denna gången i Eslöv. Det kom ingen info alls nästan och det var ett tag osäkert om de skulle sätta in extrabussar och det kunde isf ta nån timme att få fram. Så jag hoppade på en lokal buss som gick till Södra Sandby (busschauffören tipsade om att man kunde åka dit och sen ta bussen till sjukhuset i Lund och sen vidare till Malmö därifrån). Det tog 20 min till Södra Sandby, sen 20 min till för att komma till 'Lund och sen ca 35 minuter till Malmö, dvs jävligt drygt. Men jag tror att dte gick fortare så än att stå kvar i Eslöv och invänta extrabussarna som kanske skulle komma och ingen visste när. Jag hann iaf till dagis och hämta Filip, med ca 15 minuters marginal tills de stängde. Jag är SÅ J Ä V L A less på Skånetrafiken just nu så jag kan inte beskriva det med ord. Man betalar dyrt för kort och sen när något strular så har de antingen undantag för det, eller så har man "TUREN" att kunna få ersättning och vad får man då? Jo en jävla dagsbiljett på Skånetrafiken. Det känns som ett skämt att deras kompensation för att man råkat ut för strul är en biljett som ändå gagnar dem själva i slutändan.

Jag överväger att börja ta bilen istället till Älmhult, miljövänligt - NEJ, men jag måste faktiskt kunna komma till jobbet i tid och hem i tid och nu har det hänt två gånger på en vecka att jag fastnat på tåget. Förra veckan satt jag ju 1,5 timme och igår tog det mig 3 timmar att komma hem från det att jag klev på i Älmhult. Det ska inte vara så.

Byxorna anlände idag!

Idag kom äntligen byxorna jag bytte hos LaRedoute. De satt jättebra så det var tur att jag chansade och bytte ner en storlek.


Vilodag & släkten är värst

Idag har jag varit hemma från jobbet och tagit det lugnt, sov halva förmiddagen, var helt utslagen. Nu börjar det kännas som att det går åt rätt håll men energi har jag inte mkt av. Imorgon måste jag ta mig till provtagningen och ta blodprov inför vårt NUPP/KUB test. Sen är det inskrivning hos barnmorskan på onsdag.

Onsdag är för övrigt en sjukt hektisk dag, på kvällen körde det ihop sig totalt för oss men vi lyckades få till en barnvakt med nöd och näppe. Vi ringde i fredags och frågade Alex bror angående barnvakteri på onsdag, då råkade han befinna sig hos föräldrarna. Han svarade då att de inte kunde eftersom de flyttar dagen innan och inte kände att de hade tid. Då hade svärmor sagt till honom att  "fattar de inte själva att ni inte kunde det, det var ju dumt att ens fråga er".  Vad har vi gjort för att förtjäna såna kommentarer? Tror inte att Alex bror tog illa upp av att vi frågade, så varför lägger hon sig i det? Och man undrar varför vi inte träffar dem oftare än vi gör... i wonder i wonder......

Snuvig och förkyld!

Igår kväll började jag känna mig lite hängig när vi kommit hem från Alex föräldrar. Vi käkade middag därute hela familjen. Så jag gick och la mig rätt tidigt. Har sovit urkasst och är rätt tung i huvudet. Idag blir det inget jobb för min del.

På tisdag ska Alex bror och hans sambo flytta, de har fått en knepig flyttid, 8-12 på en vardag, och eftersom det är många andra som ska flytta samma vecka så måste man hålla sin tid. Så Alex ska vara ledig från jobbet på förmiddagen och hjälpa till där är det tänkt. De har ju lite tight med tid på sig (bara fyra timmar) men det ska nog hinnas med eftersom de är några stycken som hjälper till. Vi var hemma i deras gamla lägenhet i lördags och hämtade vårt babyskydd som de förvarat i sitt förråd, det var väldigt spartanskt där hemma, allt i flyttkartonger och som sittplats kunde man välja på en baslåda, en träbänk eller en tvåsitssoffa (lyckades få en plats i den sistnämnda). Sen blev det en liten tur till en lokal pizzeria och vi konstaterade att det var första gången vi satt där och åt fast vi hämtat pizza där rätt många gånger under tiden de bott där.


Fredag

Vilken trevlig avslutning på veckan. Vi har haft några kompisar över på Wii kväll och det sjuka är att Filip börjar bli så galet bra på bowling, han kan spela mot oss vuxna utan problem. Han strikade massa gånger och jag var helt impad av honom. Vi köpte hem lite thaimat och hade en trevlig kväll, de gick hem nyss eftersom alla var rätt trötta efter jobbveckan. Förutom en trevlig kväll fick vi hjälp att fixa termostaten i våra tre trasiga element så nu fungerar de perfekt.

Imorgon får vi se vad vi ska hitta på för nåt, men dagen får utvisa vad som händer. Jag är sugen på en shoppingrunda i stan, får se om jag kan flörta in mig hos älsklingen och få med honom. Har sett att MQ fått in en hel massa nytt, bland annat är jag ute efter ett lite längre linne och en scarf i nån snygg variant. Får se vad jag kan hitta.

Söndag är vi bjudna på middag hos Alex föräldrar men där har vi inte riktigt bestämt hur vi gör än.

Till veckan händer ju massa skoj tex inskrivning.

Sängstomme - check!

Nu har vi äntligen fått hem en sängstomme. Igår efter tågkaoset svängde vi förbi IKEA, vi fick både i oss mat och fixade sängen. Så nu kan vi bocka av det i listan över saker att fixa. Ska hitta nån byrå eller liknande också, får se vad vi kan hitta.

Aj häjt Skånetrafiken

Igår när jag varit i Älmhult skulle jag och min kollega hem med tåget. Vi kom så pass nära som nån kilometer från Lund. sen var det tvärstopp. Vi satt där i 1,5 timme utan nån djupare info annat än att det var ett "transmissionsfel".  De sa hela tiden att vi skulle vänta på mer info och att de inte visste mer. Jag kollade Skånetrafikens hemsida med min Iphone och såg att det var hela södra Sverige som var drabbat och insåg då att det skulle bli långdraget. När vi slutligen äntligen fick köra in till Lund så hoppade ju de flesta av, de visste inte om eller när de skulle få fortsätta köra men jag tyckte inte att det var värt att vänta och ev fastna även mellan Malmö och Lund senare, så jag hoppade av och blev hämtad av Alex i Lund. Det visade sig sen att inga tåg fick fortsätta ändå så jag hade inte kunnat åka vidare även om jag "vågat försöka". Snacka om att Skånetrafiken har stora problem med trafikstörningar. I måndags när iv skulle till Älmhult så fick de strömproblem mellan Osby-Älmhult så de annonserade Osby som slutstation. Vi hoppade av ohc tog taxi sista 2 milen, vårt företag betalar i såna lägen  för att vi ska komma till jobbet så det är inga problem, men det är irriterande att hela tiden råka ut för sånt klydd.

Lunchkoma

Fy fasen vilket lunchkoma jag hamnat i nu. Jag måste försöka hålla mig vaken för senare i eftermiddag har vi teammöte. Måste ut och fotografera lite i helgen, vi har skapat en fotoklubb på jobbet och vi har bestämt ett tema för nästa möte och då ska alla ta foton på det temat och visa på mötet. Får se om jag får till nån fullträff.

Just nu har jag eftermaten-illamående. Lite gungande åksjukekänsla och lukten från Subway här nedanför kontoret när jag gick förbi var OUTHÄRDLIG. Jag ville spy nästan för det luktade lite bränt bröd. Bränt tycks vara något jag har ytterst svårt för, när vi slår på ugnen hemma och det kommer lite bränd lukt från den så måste jag gå ut från köket. Spännande!

Mittwoch!

Tyskans ord för onsdag är egentligen mer logiskt än något annat. Mittwoch betyder ju mitten av veckan och det är ju precis vad det är. Om två timmar har jag klarat av halva arbetsveckan - befriande. Sitter och jobbar och lyssnar på Alicia Keys, jag fullkomligen älskar min Iphone just för att man har en inbyggd Ipod. Tyvärr saknar jag MMS, men det ska finnas nån applikation för det så jag får väl mecka lite nån dag.

Igår diskuterade vi helgens planer, ett mål är att hitta sängstomme och fixa det. Vi måste alltså till IKEA nån gång, men vi får se när vi passar in det.

Idag går jag in i vecka 12 - nu känns det som att man kan börja slappna av lite. Var på VUL förra veckan och allt såg jättebra ut så nu ska man väl ha en jäkla otur om något går fel. Nästa vecka är det inskrivning på MVC. Jag har mått rätt så illa och mår fortfarande illa nån stund varje dag, oftast när jag ätit fö rmycket, för lite eller fel saker. Jag mår alltså mer illa än förra graviditeten, men iofs är det ju ett bra tecken att må illa så det får man ju leva med. I mitten av augusti är jag beräknad till men vi får se på NUPPom några veckor, då brukar man få lite mer exakt datum.

Jag har sett lite snygga grejer på Lindex och Vero Moda som jag är sugen på att kolla in, funderar på en lunchvända dit. Tyvärr har en mammabutik tvärs över gatan från mitt jobb lagt ner, men jag har ju min beställning från LaRedoute som innefattar ett par vita mammastuprörsjeans och ett par linnebyxor i mammamodell. De vita stupisarna har jag redan haft hemma en vända men de var ju för stora så de fick returneras, nu väntar jag på den mindre storleken ohc hoppas att den ska sitta som ett smäck.

Glädjeskutt!

Igår rekommenderade Dagens industri köp av en aktie jag haft sen något år tillbaka. Inte illa alls, kursen steg från 41 till 43 kr bara idag. Den har segat sig upp sakta men säkert från 27 kr där den låg när jag köpte den första gången. Mera mera mera, jag har den ju som femårsprojekt så jag har ingen brådska med att den ska upp i värde men det är ju såklart inte negativt att det äntligen händer lite efter en ganska lång stiltjeperiod.


Converse All star?

Det var ju ett tag sen man hade såna sist, 80-talet närmare bestämt, men nu har jag funderingar på att skaffa ett par nya basketskor inför våren. Ett par vita med den klassiska converse stilen. Frågan är bara om det blir en fullpott eller en tragisk "walk along memory lane"?


Tisdag!

Så var det tisdag. Jag är ganska pigg faktiskt, kan bero på mitt sjukliga snoozande imorse kanske? Var och handlade Exuvianceprodukter idag, köpte ansiktstvätt, tonic, dagkräm, nattkräm och ögonkräm.

Igår kväll såg jag och Alex "The curious case of Benjamin Buttons". Filmen var 2 h 40 min lång och om man inte är upplagd för deppigheter ska man undvika den. Det var en rätt mörk film men ändå var den så pass fängslande att man inte kunde sluta titta. Sorglig men vacker på samma gång.

I helgen tvingade jag Alex att genomlida min favvo miniserie nr 1 från tonåren "Tracys hämnd". Den är i två delar på vardera 2,5 timmar. Han tyckte dock att den var rätt ok för att vara så gammal tror jag för han såg båda delarna utan att knorra. Men vi skrattade ju högt åt vissa saker, som man inte reflekterade över på samma sätt under 80-talet.

Idag blir det fiskgratäng på menyn, ska bli gott faktiskt. Jag är inte alltför mottaglig för konstigheter när det gäller maten just nu så det känns lagom utmanande.



Söndag - shopping och hemmamys

Idag handlade vi frukost på St Knuts bageri, Alex köpte hem mackor och så gjorde jag chai latte under tiden. Sen hade vi en mysig frukost och kom på att vi skulle åka till Media Markt och kika lite. Vi åkte dit och det slutade med att vi äntligen slog till på en bänkdiskmaskin. Vi får den om 7-10 dagar och det ska bli jätteskönt att slippa handdiska i fortsättningen. Sen hittade vi lite filmer och datorspel åt Filip också. Sen handlade vi till middagen på Coop Forum, skönt att det ligger så nära varandra så kan man klara av allt snabbt och lätt. Nu är vi hemma och landar och äter lite sen lunch, så ska vi gå iväg på en promenad så Filip får vila i vagnen. Ska också göra lite praktiska saker som att byta sängkläder och packa upp tvätten från i fredags så att man får lite ordning inför arbetsveckan. Hinner vi så blir det att dammsuga av också, men det får vi se om vi hinner (orkar) med.

I veckan måste jag ta tag i att ringa vår hyresvärd, vi skulle ringa dem i januari coh meddela när vi var redo att få parketten i vardagsrummet slipad samt toaletten vidgjord, jag har ringt en gång och då svarade han inte i telefonen, sen gav jag liksom  upp. Jag har väl inte prioriterat det högst av allt här i världen heller men det börjar bli dags att ta tag i det nu.

Igår kväll ringde det på dörren vid halv nio på kvällen (bra tid att plinga på hos nån med småbarn och dessutom ringa på klockan). Det var vår granne, ensamstående mamman med två barn på 5 och 1 år (man kan ju tycka att hon med egna barn borde tänka lite mer och kanske knacka på dörren istället för att plinga högljutt på klockan). Hon sa med ganska anklagande ton "är det ni". Hon syftade på att någon borrade i väggarna i huset. Vi har borrat i väggarna en gång när vi precis flyttat in och då kom grannen under och ringde på och då var även hon ute i trapphuset och kollade runt så nånstans i hennes enkla hjärna har hon väl trott att så fort nån borrar är det vi. Jag blev faktiskt rätt irriterad, jag menar det finns 36 lägenheter i vårt hus och att direkt bara ringa på hos oss och anklagande fråga om det är vi är ganska löjligt tycker jag. Dessutom färdas ljudet sjukt bra i betongväggarna så det är stört omöjligt att veta var det kommer ifrån. Vi hade precis samma problem med Filip men man får ju vänta ut det, en kvart senare slutade borrandet och det pågår ju sällan några längre stunder.  

Lördagsmys

Igår kväll fick vi fikabesök på kvällen, vi hade tvättid så vi var lite bunda här hemma. Vi har rätt mkt gott kvar från Filips kalas så det är skönt att kunna ta fram lite när nån kommer. Idag har vi varit på posten och hämtat mitt paket från La Redoute, och gått en långpromenad. Skönt att få lite frisk luft. Sen när vi kom hem mådde jag lite illa (blodsockerfall troligen) så vi vilade en stund allihopa. Sen gjorde vi middag och har köpt hem lite gott till ikväll och ska bara mysa och ta det lugnt. Vi behövde ta det lite lugnt kände jag idag, är rätt trött och sliten.  Imorgon får vi se vad vi ska göra, har inga planer än så länge. Måste till posten och returnera ett byte, stuprörsjeansen jag köpte på LaRedoute var gigantiska så jag måste byta ner mig en storlek, såna jeans ska ju sitta som ett smäck och inte vara pösiga. Hoppas ni alla får en trevlig lördagkväll, dags att kasta sig i TV-soffan en stund!

Äntligen fredag!

Skönt med helg, som vanligt trött och sliten. Får se vad vi ska hitta på, har lite saker att fixa, sen är jag lite social så jag måste ut bland folk känner jag! Tiden får utvisa!

Dagens retrolåt

Det var längesen jag körde denna kategori så nu är det dags att damma av den lite och det gör jag med TVÅ låtar:


Sitting on the top of the world - Da Brat

Mafia Land - Lil Kim


Två hiphopjuveler av två coola tjejer! Sorry för skitsnacket i början av Da Brat låten, men det gick inte att hitta nån utan blaj.


Spotify!

Är sugen på att skaffa Spotify, det verkar riktigt bra, kul att sitta och söka och frossa i gamla godingar. Det kostar 100 kr per månad vilket ändå är rätt överkomligt för att få tillgång till ALL musik. Men det finns ju en nackdel, det är att det går via Internet. Får fundera lite på det men just nu lutar det mot att jag ska prova nån månad iaf och utvärdera.

Glömde ju....

.... skriva om förra helgen. På lördagen gick vi på eftermiddagsbio hela familjen: Lilla spöket Laban. Det var så kul att se Filips koncentration och hur mycket han gillade det. Han satt vissa stunder helt fastfrusen med ena handen i popcornen ohc bara tittade på filmen när det var lite spännande. Sen gick vi hem och åt lunch och började baka lite inför söndagens kalas.

Vi var ju bjudna på födelsedagsfest på lördag kväll men det slutade med att jag gick dit själv då vi inte hittade barnvakt till Filip. Jag tänkte bara gå dit vid sju när det började och stanna en kort stund, men kom hem - kvart i tre! Jag vet inte vad som hände på vägen men vi spelade charader, lite andra partylekar och tiden sprang iväg. Vi ska bjuda tillbaka dem på Wii kväll nån helg, så att Alex också får vara med. Dessutom ska grannen kika på våra element, han vet hur man får igång termostaten, han har haft samma problem i sin lgh och lärt sig hur man gör. Trevligare än att ringa hyresvärden :-).
Såklart var man lite trött dagen efter när vi skulle ha kalas för Filip men vi gick upp halv åtta och fixade en muffin med grädde som minitårta och frukost på sängen för Filip. Sen åkte Alex och handlade frallor åt oss alla på ett närbeläget cafe så vi åt riktig frukost tillsammans. Sen stökade vi på fram till kalaset som blev jättelyckat. Fyra vilda ungar (och en lugnare) som härjade och 14 vuxna. Då hade vi dessutom tre kompispar med tillhörande bebbar som inte kom av olika skäl. Kanske lika bra det, man var rätt trött efter kalaset och allt stim.

Torsdag - snart en vecka till avklarad!

Nu börjar det närma sig helg igen, superskönt! Har inte alltför mycket planer, så vi får väl se vad som dyker upp. Ska iaf ner med julsakerna i förrådet. Funderar på om man kanske ska gå igenom ett par kartonger därnere som vi inte hann med sist, men vi får se om vi orkar.

Idag såg jag att min order på La Redoute var packad och redo att skickas, ska bli spännande, den kommer tyvärr att delas i två delar, då några saker kommer in 10 februari, men det blir ju inte så lång väntan så dte är ok. HM paketets leveransbesked säger vecka 4 så det dröjer nog någon vecka till.

Jag har utvärderat en ansiktskräm som heter Exuviance och den är riktigt bra, luktar gott gör den också. Igår provade jag en ansiktsmask som lustigt nog torkar och sen kan man dra av den, Alex fick flashbacks till TV-serien V när jag drog av min "hud"....  Har än så länge bara köpt provpaket, men jag kommer att gå på "the real stuff" sen då jag är supernöjd.

Idag damp det ner två inbjudningar i mailen, en till ett Me& I party och en till ett Tupperware party, båda i mars. Det är bra, då jag vill kika lite på Me&I innan jag beslutar mig för om jag ska ha eget party längre fram.

Fredag!

Underbart med fredag, känns att det är första jobbveckan efter låååång ledighet. Man är helt trött i huvudet, och ännu är klockan bara halv nio. Fattar inte hur jag ska orka fram till fyra, men det är väl bara att hålla ut antar jag.

I helgen har vi inte så mkt planer, gissade att jag sklle vara rätt trött så ikväll har vi inga planer, imorgon har vi tänkt kila över till grannarna och lämna över födelsedagspresent. Vi tänkte bara gå dit nån timme och vara sociala och sen gå hem, Filip har ju födelsedag på söndag så vi måste vara pigga och orka med hans kalas också. Med lite tur kan svågern och hans tjej ta hand om Filip några timmar på lördag kväll, annars får vi försöka hitta nån annan, vi har ju några fler på lut att fråga om det skulle krisa så det löser sig säkert.

Söndag är det ju stort kalas för Filip, det ska ju hämtas tårta och lite annat så vi lär ju ha fullt upp, folket kommer kl 14 så det är inte mkt tid för förberedelse den dagen. Men det brukar ju gå vägen på något sätt.

Tupperware!

Nu har jag avklarat mitt första Tupperwareparty och jag beställde en del. Det fina var att man fick en sak gratis som verkar riktigt bra, dessutom var den värd närmare 600 kr så det var inte helt fel. Köpte bland annat en silikonform för bakning och lite förvarningsburkar till skafferiet. Vi har ingen bakform för tillfället då vår gamla i teflon hade massa repor och fick kastas, så det passade perfekt att köpa en ny.

Tupperware

Ikväll ska jag ha Tupperware party hemma, ska bli riktigt trevligt, mest för att jag själv är sugen på en del saker från dem. Vi blir bara sex stycken, men för stunden har jag väldigt lite ork och energi och orkar helt enkelt inte med att ha 10+ personer som springer runt hemma, man ska ju fixa fika och underhålla sina gäster också. Nu blir det närmaste kretsen och då kan man ju koppla av på ett helt annat sätt än man skulle kunna göra om man bjuder hem "halvkändisar".  Helst hade jag velat bjuda på chokladrutor, men jag tror inte att jag kommer att hinna (läs: orka) baka innan, så annars får det bli halvfabrikatvarianten, fungerar ju lika bra det också.

Slänger iaf in en bild på vad jag hade VELAT ha!


Postorderbeställningen avklarad!

Hm katalogen - check
La Redoute - check

Nu har jag klarat av alla mina beställningar från katalogerna för i år. Jag fyndade byxor, bikini och en kjol på La Redoute. I HM katalogen hittade jag en sjal och lite tröjor som jag fastnade för. Allt fanns inte i lager omgående så det blir utportionerat lite här och där, första leveransen kommer om 10-14 dagar från LaRedoute, sen kommer en i slutet av januari från HM och sen kommer det en omgång i februari med saker som inte fanns i lager för stunden. Spännande!


Mellandagsrea - jag fyndade!

Efter ett otal rundor på rean så lyckades jag faktiskt fynda en vinterjacka. Har kikat på rätt många affärer och slutligen hittade jag en jacka på Vero Moda. Precis lagom tjock och precis lagom lång (vilket tycktes omöjligt att hitta på alla andra tjugoelva affärer jag varit på). Jag var först på Stadium och hade kikat lite på Peak och North Face, men shit vilka gigantojackor det var, det kändes som att gå omkring med en blyväst eller nåt. Så trots att jag hade budget på 3000 kr för köpet så slutade det med att jag betalade blygsamma 400 kr (efter 50% rabatt). Det var INTE vad jag väntat mig och jag är väldigt glad just nu.

RSS 2.0