Dan före dopparedan!

ÄNTLIGEN en lugn stund. Hela december har gått i hypertempo så i eftermiddag kändes det skönt att allt började sakta ner lite. Nu ser jag fram emot ett antal lediga dagar utan massa jobbiga tvång. Det firade jag med att lämna småttingarna hemma med Alex och drog in till stan på en shoppingtur helt solo. Jag kom hem med följande byte:
* Svart stickad kjol från Anna Holtblad
* Svart stickad tröja från Tiger
* Svart partytopp från Oasis
* Blå jeansleggings från Oasis
* Rödaktiga högglansiga strumpbyxor

Provade oändligt med plagg och tog mig tid att välja och vraka eftersom jag vet att jag sällan kommer iväg på shoppingturer numera utan barnen. Är väldigt nöjd över mina kap och tanken är att jag ska ha något på mig imorgon.

Skönt nog var det inte mkt folk i de butikerna jag var iaf, tror överlag att folk är hemma och gör annat så här dagen innan julafton. Jag har själv förberett lite igår och i förrgår så jag känner mig inte så stressad idag faktiskt, trots att vi har julen här hemma. Jag har gjort fyra olika egna sillinläggningar som jag ska recensera, fick recepten på dem av en granne här i huset som är en fena på att lägga in sill. Jag fick en drös recept och valde tre + att jag hittade ett annat på nätet också. Det är lingonsill, kryddsill, tomat/sherrysill samt senapssill jag gjort. När jag fått betyget av våra matgäster imorgon ska jag dela med mig av recepten om de är något att ha. Jag själv älskar sill så jag har höga förhoppningar om att det ska bli riktigt gott.

Nu ska jag återgå till soffan där älsklingen väntar. Ha en riktigt god jul på er allihopa.


Bostadsrättsinnehavare!

Nu har då vår ombildning äntligen gått igenom (har ju bara hållit på sen 2005 då första initiativet drogs igång så det känns verkligen härligt). Därav min totala frånvaro i bloggandet, har inte ens hunnit läsa bloggar senaste veckorna. Förra veckan gjorde vi själva överlåtelsen av fastigheten och då jag sitter i styrelsen så är det givetvis så att man får lägga en hel del tid utöver möten och annat. Nu har jag dock lite mindre stressigt och ser fram emot en avkopplande julhelg. Vi ska ha julfirande hemma hos oss och faktiskt även nyårsfirande. På nyår blir vi 10 vuxna och 7 barn om alla dyker upp (räknar ju med att nån liten småtting blir sjuk, så brukar de ju bli). Nu ringer telefonen så det är dags att avrunda här. Ha en trevlig tisdagskväll allihopa!

Cool hängare till hallen!

Hittade idag en härlig hängare på inreda.com som jag funderar på att införskaffa när vi renoverar i hallen:


RSS 2.0