Nya koftan!

img_0616 (MMS)

Nya koftan!


Snygg långkofta från InWear!

Såhär på höstkanten hade jag behov av att införskaffa en ny kofta då min gamla gått sönder. Hittade följande exemplar som jag tyckte var superfin (köpte den i grått men hittade bara bilder på den bruna på nätet så det fick bli en bild på brun variant). Observera att den ser ut som en klänning nästan på den här bilden, men i verkligheten gick den bara precis nedanför rumpan!


www.inwear.com


Stil för dagen!

img_0613 (MMS)

Stil för dagen!


Tisdag

Idag är det middag hemma hos några vänner och därefter ska jag vidare på styrelsemöte i vår gamla BRF, de har lite problem med avhopp i styrelsen så de vill få pejl på läget och tog då in mig eftersom jag varit med så länge och har koll på mkt. Kändes självklart att ställa upp då jag fortfarande umgås med ett par av dem som är med i styrelsen.

Ikväll ska jag fortsätta arbetet med att fylla på i garderoberna vi monterat i hallen, kändes SÅ skönt att få in saker och att äntligen ha ett riktigt linneskåp! Får nog köpa lite fler trådbackar bara, men bara det vi fått in där i nuläget har gjort att vi faktiskt har massa plats över i klädkammaren. Ska försöka ta tag i och fotografera lite hemma och lägga in här så att jag visar lite vad som hänt i vardagsrum/kök/hall sen sist. Det är ju trots allt rätt mkt vi gjort.

Ha en fortsatt bra tisdag!

Stil för dagen!

img_0612 (MMS)

Stil för dagen!


Helgen är här!

Äntligen helg, det bästa med att jobba är att helgerna är guld värda! I helgen har vi fullt ös som vanligt, ikväll ska vi bort på middag, imorgon middag hemma och på söndag ska Alex till Tyskland och handla sprit. Lite sim och annat ska hinnas med också såklart.

Jag har haft en väldigt kul arbetsvecka, dels workshop i Köpenhamn och sen har jag också haft utvecklingssamtal (bara för att uppdatera vissa saker som inte stämmer sen jag kom tillbaka). Så nu känns allt bra igen och jag kände att jag fick bra gehör för mina önskemål om vilka kunder jag vill (eller rättare sagt inte vill) jobba hos. Sen arbetar jag lite vid sidan av med att arrangera en träff för vårt kvinnliga nätverk som ska gå av stapeln i oktober, ska bli superkul och vi är tre tjejer som hjälps åt att planera och fixa så det är lite kul sidoprojekt.

Idag levereras vår nya soffa - äntligen. Nu har vi bara bord och matta kvar, sen är vardagsrummet relativt klart. Igår målade vi väggarna i hallen så det närmar sig, nu har vi bara några få väggar kvar att måla innan vi är helt färdigmålade i hela hallen och allrummet som barnen ska ha. När det är klart kan vi ÄNTLIGEN skaffa garderober och få klart vårt linneskåp....  härliga tanke, tänk att få bort all röra från klädkammaren och packa upp de kartongerna vi har kvar med linneprylar! Men det när ju några veckor bort minst, men man får ju drömma iaf... ;-)

Ha en toppenhelg!

Torsdag - trött!

Idag har varit en sjukt intensiv dag på jobbet, jag tog tag i att styra upp det mesta i vår konstförening som verkligen var i stort behov av att tas tag i. Många i styrelsen är på resande fot i olika uppdrag och det innebär att det är mycket som inte hänt på ett tag. Men nu är alla tavlorna räknade och jag har fått in uppgifter om ekonomin och hängt upp alla tavlor vi köpt in så jag känner mig som att jag haft en väldigt produktiv dag. Sen hade jag också lite trevlig lunch med en fd kollega. Lyckades shoppa lite kläder åt barnen (Tilda saknade det mesta i sin garderob, den är fortfarande mest full av sommarkläder) också på lunchen. Efter jobbet kom jag hem till färdig mat (igen) och jag är så glad att få sån service emellanåt :-). Världens bästa älskling alla kategorier!!

Sen packade vi ihop väskan och åkte till simhallen, det var första gången vi var där och jag tyckte det var superbra där. Barnstolar i duschrummet = stort plus i kanten. Stor barnbassäng som var hyfsat djup så man är under vattnet om man sitter som vuxen, sen en ännu mindre plaskpool där Tilda bottnar och precis hade huvudet ovanför vattenytan när hon satt också. Helt underbart att kunna sätta henne där själv lite och slippa gå runt med henne i vattnet. Filip var som en fisk i vattnet och det kändes som att det var en superkul grej för hela familjen. Nu är man lagom mör, jag blir så trött av att vara på badhus. Imorgon får vi middagsbesök av goa vännerna och med lite tur så kan vi koppla upp vår PS3 för lite singstar-premiär! :-D

Dags att sova nu så man är pigg och alert imorgon! Natti natti.

Måndag och zumbadags!

Idag är jag ganska så pigg och på bra humör. Ska bli superskoj att äntligen komma igång med zumban då jag väntat på detta sen vi anmälde oss i sommar. I helgen har vi fått supermycket gjort känns det som, i fredags skulle vi hem till några vänner men de blev sjuka och ställde in, så istället åkte vi till Nova och shoppade och käkade middag. Jag hittade en tröja och ett par leggings (ska försöka lägga in en bild på kläderna jag har på mig idag och då får ni se hur de ser ut om jag lyckas). Sen blev det en lugn kväll med lite småpulande i köket. I lördags var Alex iväg och fiskade med sin pappa och sin bror så jag och svärmor åkte till Nova (igen) och då blev det inte så mkt shoppande utan vi tittade mest runt i butikerna. Igår tog vi en cykeltur till Alnarp och sen åkte vi och handlade färsk tonfisk i fiskboden i hamnen. Vi lagade en riktigt god middag med potatis och körsbärstomater i ugn och stekte teriyakimarinerad tonfisk. Sen när barnen lagt sig fixade vi i köket. Jag monterade ihop vitrinskåpet så att vi kunde packa upp alla glas som står i det, så vi packade totalt upp 6 kartonger igår och det var SÅ skönt att äntligen slippa se dem där på golvet. Nu har vi bara en kartong kvar och det är tv-spelssakerna. Vi ska bara handla tapetklister så att vi kan sätta sista biten återställningstapet brevid skafferiet, sen ska det målas och SEN är allt kladdande färdigt. Lister och sånt kan man ju sätta utan att smutsa ner så mkt. Så jag hoppas på att matbordet ska vara i köket lagom till helgen, men vi får väl se hur det blir.

Lite ny design...

... har jag lyckats få till, så helt bortkollrad är jag tydligen inte när det gäller detta. Får fila mer på det sen men skönt att få bort den standardbakgrunden jag haft innan.

Nya dojsen på idag!

img_0579 (MMS)

Nya dojsen på idag!


Hus medför nya behov...

... har varit så vansinnigt kall om fötterna senaste tiden, det blir kyligt på golvet när man bor i hus. Så nu blev det dags att köpa in ett par mysiga men ändå snygga tofflor. Har gått och sneglat på Shepherds ballerinaliknande ett bra tag nu så jag slog till på ett par vinröda. De jag har lagt in på bilden här är alltså bara för att visa modellen, färgen är mörkt röd.


Färgat glas och griniga gubbar...

... det är vad vi har att tampas med när vi inte vill ha vanligt kakel ovanför diskbänken. Efter att ha lånat hem flera olika färger av färgat glas och inte hittat nån vi gillar så börjar vi undra hur vi ska göra. Dessutom hjälper det inte att glasmästaren är sur som ättika och sist hade han kläckt ur sig åt Alex (när han ville låna ett par färger vi inte sett) att "ni har ju redan lånat alla färger". Vilket vi inte har (vi har totalt lånat hem ca 6 olika färger i omgångar), men okej, poängen tagen, han vill inte ha kunder som inte bestämmer sig bums. Så vi har beslutat att vi inte ska köpa det via dem, finns andra återförsäljare som förhoppningsvis är trevligare och hjälpsammare. Första gången fick jag också dåliga vibbar när jag var där, tre idioter som bara står och mer eller mindre dumglor på mig när jag kom in i deras lokal, istället för att fråga mig om jag behövde hjälp. Så jag gick fram och fick då en otroligt besvärad gubbe att hjälpa mig, men nog märkte man att han var grinig. Sen tänkte jag att det var nog bara en dålig dag men isf verkar han mest ha såna.... Lomma Glasmästeri var det vi var hos om nån undrar var dessa goa gubbar återfinns. Den yngre av dem jag träffat verkar trevligare, men vad hjälper det när man oftast stöter på surgubben och de pengar vi eventuellt vill lägga på detta går ju säkerligen i hans ficka också och det vill jag verkligen inte i nuläget.

Jacka åt Tilda

Har äntligen hittat en fin jacka åt Tilda, har letat lite här och där. Zara återfanns den på och jag blev förälskad direkt!


Källa: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/se/en/zara-sales/11083/110009/DOUBLE%2BBREASTED%2BFLEECE%2BWITH%2BHOOD


Tisdag - back to work!

Idag är jag för andra dagen på jobbet, känns helt ok, massa nya kollegor som börjat och många nya att lära känna. Jag har också fått ett kort uppdrag redan (tack vare en annan kollega som rekommenderade mig) på 3 dagar i mitten av september. Det är i Köpenhamn och som observatör på en workshop vi ska hålla så det känns lite skoj att få komma över dit. Det är en dag i KPH för själva workshopen och sen två dagar efter för att dokumentera det som är gjort där och det kan jag göra var jag vill.

Sen har jag även ett annat "riktigt" uppdrag på gång också, men det vet jag inte så mkt om än och det är inte förrän efter detta så det timade bra att inte gå utan uppdrag utan få in lite småhack. Sen kom en annan kollega på fikat och frågade mig om jag kunde vara kandidat för ett 4-månaders upppdrag i Stockholm, jag hade mer än gärna tagit det, men tyvärr passade inte profilen riktigt det jag gjort innan. Men vad det känns bra att uppdragsförslagen regnar över mig iaf, hellre det än att gå idle i ett halvår....

Nu behöver jag en kalender enormt mkt för det börjar bli mycket saker att hålla reda på känner jag.

Årets jacka inköpt!

img_0576 (MMS)

Årets jacka inköpt!


RSS 2.0