Stil för dagen!

img_1142 (MMS)

Stil för dagen!


Hassan i P3 - humor från förr!

http://www.youtube.com/watch?v=SlXH3jAZw5U&feature=related

Ramlade över lite goa klipp från Hassan och påmindes om hur jäkla kul de var när det begav sig! Håll tillgodo!

Stil för dagen!

img_1141 (MMS)

Stil för dagen!


Morsdag!

Fram till igår hade jag inte haft en tanke på att det var morsdag idag, vi brukar inte fira så stort när det är såna dagar, men idag hade vi iaf en mysig frukost hela familjen. Sen fick jag ett nytt spel till vår Kinect av barnen. Vi tog en runda ner till hamnen och åt en trevlig lunch på Aqvagott innan vi återvände hem. En väldigt mysig dag har det varit och vi har faktiskt fått gjort en hel del i trädgården också. Jag och Filip skulle iväg och handla till middagen men när vi stannade till hos E och hennes familj för att lämna lite saker så fick han inbjudan att stanna och hoppa studsmatta en stund och valet mellan det och att handla med mig var inte så svårt ;-), så jag lämnade honom där och plockade sen upp honom en kvart senare när jag var klar. Härligt med lite spontana inslag tycker jag, det är det som är så skönt med att bo nära sina vänner, man behöver inte planera allt jämt utan kan ta det som det kommer!

Nu sitter jag och slösurfar, kollar fejjan och bloggar, men känner att det börjar bli dags att sova strax! Fick ett par goa hälsningar idag på morsdag vilket alltid värmer i hjärtat :-). Hoppas ni alla haft en fin morsdag och att ni blivit uppvaktade av era familjer!


Veckoprojekt 2: lunchlåda

Jag är sämst på att ha med mig lunchlåda på jobbet och den här veckan blir det ändring på det. Varje dag (nu är det ju kortvecka men iaf) ska jag ha med mig lunch hemifrån och bevisa för mig själv att det inte är så farligt som det låter. De dagarna jag inte är på jobbet får jag i uppdrag att göra en god lunch hemma istället, då är jag ju ledig så tiden finns. Som vanligt så uppdaterar jag nedan dag för dag hur det gått!

Måndag: matlåda - check!
Tisdag: matlåda - check!
Onsdag:
Torsdag: LEDIG
Fredag:  LEDIG

Stil för dagen

img_1138 (MMS)

Stil för dagen


Onsdag

Idag har vi varit på grillfest på Alex jobb, har precis landat hemma i soffan efter nattning av barnen. Det var väldigt trevligt och gott. Imorgon är det aktivitet på mitt jobb (dock inte för hela familjen) så det är fullt ös hela veckan lång. Hela dagen på jobbet har bara gått i ett, och jag känner verkligen att det blir skönt med helg. Satt idag och kikade kalendern och insåg att det är skrämmande nära till semestern, bara några veckor att jobba efter långhelgen i början av juni. Ska bli skönt med semester!

Mitt veckoprojekt har löpt på fint och jag har klarat av mina övningar varje dag så jag tycker att jag varit väldigt duktig om jag nu får säga det själv!

Nu ska jag kika lite på Jamie Oliver på dumburken, ha en fortsatt fin onsdag!

Stil för dagen!

img_1135 (MMS)

Stil för dagen!


Tisdag!

Jag har suttit och skrivit ett långt och reflekterande inlägg kring vänskap (apropå en diskussion jag hade med min tjejkompis igår om en riktig bitch som vi båda känner) men när jag läste det så bara kände jag "nä fan heller, ska inte ägna massa rader i bloggen åt all världens bitchar som bara sprider negativ energi".

Så istället blir det en hälsning till alla mina vänner: ni är bäst! :-)

Nu är det strax dags för mig att dra mig hemåt, ska sitta hemma och jobba efter lunch eftersom vi håller på med inkoppling av fjärrvärme idag.

Ha en fin måndag!


Stil för dagen!

img_1129 (MMS)

Stil för dagen!


Eftermiddagsgott!

img_1128 (MMS)

Eftermiddagsgott!


Stil för dagen - update :-)

img_1127 (MMS)

Stil för dagen - update :-)


Söndag!

Har haft en skön och avkopplande dag, älsklingen ute på böljan den blå och jag och pluttarna ensamma, men ett ganska späckat schema ändå eftersom vi skulle iväg till vänner på grillning så fort Alex kom hem. När han hade anlänt hem så packade vi ihop oss och drog iväg rätt snabbt för att barnen skulle hinna leka lite också. Vi hade väldigt mysigt fram tills dess att det drog ihop sig och blev väldans mörkt ute och blixtarna och åskan börajde dundra på. Men det var rätt mysigt att sitta inne och äta med regn och åska utanför fönstret. Vi stannade rätt länge med tanke på att det är jobbdag imorgon men vi hade inte setts på ett tag så det var mkt att prata om. Förhoppningsvis blir det inte så länge till nästa gång vi ses.

Nu ska jag slappa i soffan och njuta av sista minuterna helg!

Lördag - härlig dag!

Idag har vi haft en sån där bara superduperbra dag. Vi började hyfsat tidigt med att äta frukost hela familjen och sen planerade vi dagen. Vi gick ut en stund på framsidan och barnen cyklade lite, då insåg vi att vädret var riktigt bra och att en shoppingtur till Fields inte var prio 1. Så vi fokuserade om och åkte ut på en cykeltur som gick via hamnen ner till Alnarpsparken och sen hem igen. En riktigt härlig tur och när vi kom hem var det dags för lunch. Vi käkade och sen packade vi ihop oss för nästa event som var en Amerikansk fotbollsmatch. En barndomsvän till Alex tränar ett ungdomslag numera och de hade hemmamatch så vi tänkte att vi kunde supporta dem lite. När det var avklarat styrde vi kosan mot Danmark och Fields shoppingcenter. Det blev en trevlig runda där och vi lyckades shoppa en del. Vi var klara ungefär när de skulle börja stänga så då körde vi hemåt med ett pit stop i Malmö för lite indisk mat. När vi sen kom hem var det raka spåret i säng för Tilda eftersom klockan hunnit bli halv åtta. Nu sitter jag och halvsover nästan i soffan efter en väldigt lång och händelserik dag. Imorgon ska Alex iväg på fisketur med sitt jobb så då ska jag och barnen roa oss själva men det brukar vi klara galant så det blir nog inga problem. Ha en fortsatt fin helg allihopa!

Veckoprojekt 1: ryggövningar

Nu ska jag introducera en ny kategori i bloggen: veckoprojektet! Tanken är att jag ska ha ett projekt för varje vecka i ett års tid och sen får vi se hur det går med att utföra det som är veckans projekt. Det kan vara allt ifrån att fixa något praktiskt till att utföra något nytt.

Veckoprojekt 1: ryggövningar varje dag.
Jag har ofta ont i nedre delen av ryggen och har för ett par år sen varit hos sjukgymnast som påpekade för mig att jag måste göra övningar regelbundet för att få ordning på det hela. Jag kommer att kickstarta detta med en veckas dagliga övningar och förhoppningen är att jag ska köra vidare även efter att veckan är slut, fast kanske inte varje dag. Nedan fyller jag i hur det går under veckan. Wish me luck!

Fredag: övningar gjorda
Lördag: övningar gjorda
Söndag: övningar gjorda
Måndag: övningar gjorda
Tisdag: övningar gjorda
Onsdag: övningar gjorda
Torsdag: övnignar gjorda

Uppdateras löpande dag för dag!


Tjohej vad det går undan!

Vad hände med april tänkte jag i början av maj. Vad hände med halva maj tänker jag nu. Shit vad tiden går fort. Galet crazy fort fort fort. Igår hade vi supertrevlig nätverksträff, vi hade knökfulla lokaler och fick ta del av massor av goa tips från Mi Ridell som berättade om hur kroppsspråket spelar roll för hur vi uppfattas. Massor av matnyttiga tips och väldigt uppskattat. Jag somnade som en bebis när jag kom hem, trött av alla intryck? ;-).

Har en hel del att göra på jobbet, vi håller precis på med att avsluta en massa rekryteringar så det är slutfas och mycket att rodda runt, men jag tycker nog att jag har koll på läget trots allt.

Börjar längta till semestern, först har vi ju en liten miniledighet på nästan en vecka i början av juni, därefter jobbar jag ju bara några veckor innan det är dags för RIKTIG semester. En trevlig sådan som det ser ut, vi ska börja med en norrlandstripp som går via Astrid Lindgrens värld, det kommer bli poppis hos ungarna. Funderar på att köra lite Astrid Lindgren biodejter med Filips bästa kompis så att de får lite mer koll på figurerna som "bor" på ALV, det blir lite roligare då att besöka miljöerna. Vi har ju rätt många av Astrid Lindgrens filmer hemma så det kan ju vara lite skoj att gå igenom de olika figurerna. Japp det får jag se till att styra upp :-).

Ha en bra onsdag!

Stil för dagen!

img_1116 (MMS)

Stil för dagen!


Stil för dagen!

img_1113 (MMS)

Stil för dagen!


Stil för dagen!

img_1111 (MMS)

Stil för dagen!


Stil för dagen!

img_1110 (MMS)

Stil för dagen!


Stil för dagen

img_1107 (MMS)

Stil för dagen


Fredag - jaaaadå!

Äntligen helg igen, jag var tidigt på jobbet idag eftersom vi ska börja ny simgrupp med Tilda 16.50 på fredagar. Det kommer dock att bli jättebra eftersom vi är helt klara vid 18.15 istället för 18.45. Det gör att vi faktiskt har en chans att peta i ungarna mat innan simmet och sen åka iväg efteråt och träffa folk om vi vill det.

Den här veckan har varit sjukt hektisk på jobbet, har nu fått en ny uppgift som innebär att jag är ansvarig för ett forum där vi förvaltar applikationer åt olika kunder. Det är ca 8-9 olika kunder och uppdrag som ingår så det ska bli en skoj utmaning att försöka förbättra hur vi jobbar, mina egna uppdrag ingår också i detta så det blir dubbla roller när vi har möten, men det ska nog gå galant. Sen har jag blivit tillfrågad om ett nytt projekt som ska dras igång som precis matchar det jag gjort i ett tidigare projekt jag ledde, tyvärr har jag LITE för många bollar i luften just nu så jag fick inte ta ansvaret för förstudien, men däremot är mitt fadderbarn (en nyanställd på jobbet) blivit ansvarig och jag är satt som referens pga mina tidigare erfarenheter så det blir nog en hel del jag kan bidra med ändå, jag kan delta så mycket jag hinner och slipper ta ansvar - win win tycker jag ;-).

I helgen har vi nada planer (än så länge), jämfört med förra helgen som var helt chokad från fredag till söndag. Vi låter det vara så, det brukar alltid inträffa något kul till slut ändå :-).

Nu ska jag återgå till arbetet, så att jag kan sluta i vettig tid idag. Ha en underbar fredag!

Stil för dagen!

img_1104 (MMS)

Stil för dagen!


RSS 2.0