Fredagkvällen lugn!

När vi hade hämtat bilen från verkstaden så blev vår fika ikväll inställd pga att Tilda är lite krasslig så vi åkte hem och jag hämtade paketen på posten och sen åt vi middag och tog det lugnt. Jag och Filip gick och åkte lite pulka en stund också. Imorgon ska vi ju ha middag hemma med några vänner, men vi får se hur Tildas dagsform är, vi brukar inte vara så känsliga när vi ses om det inte är magåkommor så vi tar det lite som det kommer och ser hur hon verkar imorgon. Tilda har varit som vanligt idag, förutom att hon varit tröttare än vanligt och lite extra gosig. Skönt att hon inte är jättegrinig när hon är sjuk. Hon verkar ha sovit rätt bra också än så länge, vi la henne vid 19.30 och hon sover som en stock just nu. Dags för mig också att göra det snart känner jag :-). Sov gott på er alla!

PS. Äntligen har jag fixat julklapp till min "stora lillasyster", men eftersom hon läser här ibland så skriver jag ingen hint om vad det är utan det får bli en överraskning för alla :-). DS

Fredag - jag älskar snööööööö!!!

Idag är det helt vitt ute och jag är SÅ glad. Jag är så barnsligt förtjust i snö och njuter verkligen för fullt när det är vitt härnere. Finns en hel del därute som hatar snö men det kommer jag aldrig att göra....  idag har jag lite mysiga vinterkläder på mig, mina mockastövlar och långa tjocksockar + stickade strumpbyxor och en klänning + kofta (som ni ser på föregående bild). Klänning är det inte ofta jag har men jag har en lila Noa Noa klänning som jag inte har tillfälle att använda så ofta så idag kände jag att det var läge. Den sitter helt perfekt och med en kofta till så blev den inte allt för uppklädd heller tycker jag. Ser fram emot helgen, men har mycket att göra, imorgon ska det handlas julklappar, en sväng till Lund och sen får jag se om jag även tar en tur in till Malmö också. Sen på kvällen ska vi ha middag hemma med lite Buzz och Singstar vilket är välkommet, var oerhört längesen vi körde sånt nu. Sen på söndag är det aktivitet för Alex del så då får jag roa mig själv med barnen. Nu är det dags att gå ut en runda på stan och fixa ett par saker jag behöver fixa. Ha en fin fredag!

Stil för dagen!

img_0801 (MMS)

Stil för dagen!


Stockholm t o r på 24 h!

Så var jag äntligen hemma igen. FAst det var egentligen rätt trevligt i Sthlm, kommer nog alltid att ha en viss känsla för den staden. Så igår när jag landade på Bromma Flygplats så tog jag faktiskt flygbussen till stan för att få en liten rundtur innan jag skulle hem till Maria. Jag landade på Centralen och tog taxi därifrån till Rådmansgatan där hon bor. Väl hos henne tog vi ett glas vin och pratade lite innan vi gick till Ciao Ciao Due där hon bokat bord. De hade enormt god mat och jag valde en skaldjurspasta. Vi delade en flaska vin och satt kvar och pratade flera timmar innan vi drog oss hemåt. Sen var det ganska lagom att dra sig till sängs. Imorse käkade vi frukost och sen var det dags för mig att gå till T-banan för vidare transport till vårt kontor i Alvik. Det tog bara 12 minuter och jag tyckte det var roligt att välja det transportsättet då jag fick lite flashbacks till tiden jag bodde i Sthlm. Då vistades jag väldigt mycket i Vasastan/Kungsholmen just kring Odenplan, St Eriksplan och Fridhemsplan så det är alltid lite speciellt att röra sig i de kvarteren. Vi hade en väldigt givande workshop och sen blev det klart med lite annat kring jobbet som jag inte vill skriva här. Efter workshopen avrundade vi med avslutningslunch på en jättemysig lunchrestaurang och sen satt jag och jobbade några timmar innan taxin till flygplatsen kom. Jag hade sällskap av Lotta på jobbet som också var i Sthlm över dagen så vi planerade in samma plan hem så vi hade sällskap, då gick tiden bra mycket fortare. Nu är det strax dags att sova känner jag.

Stil för dagen!

img_0795 (MMS)

Stil för dagen!


Krasslig!

Idag slog förkylningen till med kraft, fick åka hem från jobbet pga att jag kände mig rätt klen. När jag kikade tempen nu i eftermiddag hade jag 38 grader så det är bara att konstatera att jag blivit förkyld på riktigt. Brukar aldrig ha feber och det är rätt jobbigt så jag hoppas det går över fort. Helgen har iaf varit trevlig, i fredags var vi bara hemma och tog det lugnt, vi myste och åt lite god ost som vi införskaffat (Möllans ost är verkligen toppen). Sen på lördag var jag på julklappsshopping med Annika, har väntat för länge med att sätta igång men man behöver en spark i baken ibland. Så när hon smsade och frågade om jag ville ta en julklappsshoppingtur så var jag inte sen att nappa. En mysig fika avrundade vi med också. Jag lyckades hitta klänningen jag ska ha på julfesten på jobbet. Handlade också större delen av julklapparna till barnen och syskonbarnen så nu har jag lite småsaker kvar att fixa och det ska jag nog kunna hinna innan jul :-). I veckan är det julfesternas vecka, imorgon ska Alex på julfest med sitt jobb och det blir väl lite utmaning med krasslig mamma och två barn att rodda, men tror det går rätt bra, barnen brukar vara rätt snälla. Fredag är det julfest för min del. Lördag tur till stan för att fixa lite och sen är det kalas. Så mitt i eländet är jag glad att jag blev sjuk i början av veckan istället för i slutet, för jag vill verkligen inte missa vår julfest. Håller alla tummar jag har att jag ska hinna piggna till.

Har också börjat spåna lite inför nyår, paketleken är ett givet inslag, sen får vi hoppas på att gästerna kan tänka sig lite singstar, för jag är svulten på sånt just nu. :-).

Ha en forsatt bra tisdagkväll allihopa! Jag ska fortsätta bälga i mig te med honung och försöka bli frisk fort som attan!


Stil för dagen-kalas!

img_0788 (MMS)

Stil för dagen-kalas!


RSS 2.0