Monntag och ny vecka!

Idag fyller min lilla Filip fyra år och det är helt galet hur stor han blivit! Vi firade med frukost på sängen och tårta imorse innan älsklingen åkte till jobbet. Hoppas på att han inte blir så sen idag men jag tror att han åkte i vanliga kläder så det är nog slut med byggandet på jobbet. Han och VDn har arbetat som byggmästare sen efter jul och nu börjar de tydligen vara klara med ombyggnationen. Som han uttryckte det "om man ska bygga om tar man ju de två minst viktiga personerna" haha ja lite självinsikt skadar ju aldrig.

Har varit en supertrevlig helg, fredagen käkade vi pizza hos svågern, vi hade middagsgäster i lördags och började spåna på sommarens eskapader. I söndags var det kalas för en kompis som fyller år i veckan. Däremellan lite shopping och annat kul (åkte lite tefat i snön, man får passa på så länge den finns kvar). Sen hittade vi äntligen en ny fönsterlampa (med fot) till vardagsrumsfönstret vilket var superskönt. Nu slipper man ha det så mörkt därinne, eventuellt får det bli en likadan till ett annat fönster också för den gav rätt bra ljus då den var lite högre än de andra vi har, men vi får se. Sen har jag införskaffat nya vinterkängor, provade och provade och vägde för och nackdelar men till slut föll valet på ett par North Face som är väldigt tåliga mot kyla och det är rätt praktiskt när man ska norrut i princip en gång varje vinter. Sen har jag ju även införskaffat nya täckbyxor samt ett par grymt varma och sköna vinterhandskar (såna man har när man ska leka i snön, så det är inga man går runt med på stan direkt).

Måste bara säga att jag är oerhört nöjd med min investering i min  nya Mulberryplånbok, den är helt fantastisk. Gick ju och glodde på den tre dagar innan jag slog till, men det var för att jag var SÅ velig med vilken färg jag skulle ha. Funderade mellan mörkbrun och oak men valet föll till slut på oaken. Dessutom skulle de tydligen höja priserna efter nyår så därav att jag kände tidspressen att köpa innan dess, inte så kul att vänta två dagar extra och få betala flera hundra mer tänkte jag. Sen har jag tänkt hålla igen lite på shopping nu nån månad (får väl se hur bra jag lyckas) och invänta vårinspirationen, snart är det dax för vårkläder och det känns så himla skoj.


God fortsättning osv!

Jag inser själv orimligheten i att hinna göra inlägg här så jag ger inga löften om nästa gång jag kommer att skriva. Jag har iaft haft en toppenjul och ett riktigt trevligt nyår. Blev ganska decimerat med gäster på nyår pga maginfluensa, men det blev inte mindre fart på det hela pga det utan vi körde Buzz (fick inte igenom nån Singstar dock eftersom jag var den enda som röstade för det) och njöt av fyrverkerierna från vårt vardagsrumsfönster för att gå ut i kylan var inte riktigt ett alternativ.

Det har varit en hektisk december och januari är inte bättre kan jag lugnt konstatera. Från och med nu går det i ett, alla lördagar är uppbokade, många söndagar också, samt att vi ska hinna med kalas för Filip som fyller fyra nästa vecka. Har dessutom bokat in en ansiktsbehandling på torsdag, som jag fick av Alex i julklapp. Jag fick riktiga fullträffar i julklapp av honom så i år var tomten riktigt snäll mot mig.

Nu kallar sängen på mig, imorgon blir det middag här hemma med V & H så jag ska städa lite under dagen tänkte jag. Ha en trevlig trettondagshelg allihopa så ska jag försöka skriva ett nytt inlägg inom kort!

RSS 2.0