Shopping inför kursen

Idag har jag varit och shoppat lite inför min kurs i Paris. Är helt nojig då det är "Business Casual" som klädsel och jag inte kände att jag hade full mundering direkt. Så nu är jag officiellt medlem i vuxenklubben och har skaffat min första kavaj. Den hittades på MQ och har tydliga sömmar längs med kanterna så den ser lite modernare ut, vilket passar mig bra. Jag hittade också en pennkjol med lite grårutigt mönster som var riktigt fin. Sen ett hallonrött linne från HM till gör susen. Nedan finns bilder på MQ fynden iaf!


Makeover dag!

På lördag har jag bokat in mig för en makeover dag på Studion i Malmö. De finns ute i Turning Torso och bara det gör ju att det är värt att få komma dit och kika lite ;-). Det ingår att man stylas och sen fotograferas, har sett många bilder från bekanta som varit där och det har varit riktigt snygga bilder. Det kostar ingenting för styling osv, däremot kostar det att köpa bilderna sen. Känns lite nervöst då man inte är van att bli fotograferad, men det kommer säkert att bli jättekul när man väl är där.

Annars har arbetsveckan varit ganska lugn, nästa vecka är nog den stora "återvändarveckan" när många kommer tillbaka efter semestrar o dyl. Idag har vi inte gjort upp några planer, funderar på att strosa runt lite i stan, Malmöfestivalen börjar ju idag så det finns ju massa god mat att prova på.

Bloggen har haft vilopaus!

Men nu ska jag försöka skaka liv i den nån gång i veckan iaf. Mitt första bidrag kommer här i form av en kofta som jag kört lite makeover på. Jag har ju äntligen investerat i en riktigt fin svart Busnel kofta och när jag i somras sprang på denna vita kofta i 100% bomull som var jätteskön så inspirerades jag till lite makeover på den. Koftan kostade 75 kr på en outlet vilket var precis lagom för att våga exprimentera lite. Knapparna var som synes plastiga och tråkiga, men för ynka 20 kr investerade jag i guldiga fina knappar som jag bytte ut mot. Det blev ett riktigt bra resultat och koftan är ett helt annat plagg tycker jag iaf. Bedöm själva nedan.


RSS 2.0