Glömde ju....

.... skriva om förra helgen. På lördagen gick vi på eftermiddagsbio hela familjen: Lilla spöket Laban. Det var så kul att se Filips koncentration och hur mycket han gillade det. Han satt vissa stunder helt fastfrusen med ena handen i popcornen ohc bara tittade på filmen när det var lite spännande. Sen gick vi hem och åt lunch och började baka lite inför söndagens kalas.

Vi var ju bjudna på födelsedagsfest på lördag kväll men det slutade med att jag gick dit själv då vi inte hittade barnvakt till Filip. Jag tänkte bara gå dit vid sju när det började och stanna en kort stund, men kom hem - kvart i tre! Jag vet inte vad som hände på vägen men vi spelade charader, lite andra partylekar och tiden sprang iväg. Vi ska bjuda tillbaka dem på Wii kväll nån helg, så att Alex också får vara med. Dessutom ska grannen kika på våra element, han vet hur man får igång termostaten, han har haft samma problem i sin lgh och lärt sig hur man gör. Trevligare än att ringa hyresvärden :-).
Såklart var man lite trött dagen efter när vi skulle ha kalas för Filip men vi gick upp halv åtta och fixade en muffin med grädde som minitårta och frukost på sängen för Filip. Sen åkte Alex och handlade frallor åt oss alla på ett närbeläget cafe så vi åt riktig frukost tillsammans. Sen stökade vi på fram till kalaset som blev jättelyckat. Fyra vilda ungar (och en lugnare) som härjade och 14 vuxna. Då hade vi dessutom tre kompispar med tillhörande bebbar som inte kom av olika skäl. Kanske lika bra det, man var rätt trött efter kalaset och allt stim.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0