Profylax

Vi har nu också anmält oss till en intensivkurs i profylax, för att fräscha upp allt vi lärde oss förra gången. Det känns också mysigt att ha något gemensamt att fokusera på och en stund när vi tillsammans laddar inför förlossningen. Det är fyra timmar totalt under en coh samma dag så det blir nog rätt lagom.


Tisdag

Den här veckan är det inget Älmhult, kommer nog allmänt att dra ner på resandet dit känns det som och bara åka när det verkligen är nödvändigt. Idag står barnmorskan på schemat, ska bli kul att se hur värdena ligger. Att det är full ruljans i magen är en underdrift, men det är bara positivt att man känner av rörelser så ofta, då vet man ju att det är en pigg krabat.

Jag har äntligen införskaffat cykel. Det blev en Crecent och jag slog till på en barnstol till också när vi ändå fick den monterad av proffs. Så nu glider jag fram på en superskön och fin cykel. Vi slog också till och köpte utemöbler till balkongen (litet bord + 2 stolar) och barnvagn i helgen. Ska försöka slänga in nån bild på hur balkongen blivit efter vår lilla makeover, även om den itne är helt klar än. Barnvagnen blev en Brio Happy i olivgrönt, tyckte den var snygg och lätt att hantera.


Tisdag - stil för dagen!



Kofta från outlet omsydd av mig själv
Grön trikåtröja, HM Mama
Vitt linne, HM Mama
Jeansleggings, Vero Moda
Sneakers, Esprit
Armband, Pandora
Halsband format som hjärta, ASOS

Fredag - igen!

Jag kommer nog blogga mindre framöver har jag konstaterat. Idag är det fredag - jihaaa! Har betalt räkningar och det är alltid lika skönt när man blir av med det. Mån-ons den här veckan hade vi kurs i ITIL version 3 som avslutades med certifieringsprov, vi har ännu inte fått svaret så det blir spännande om nån vecka när det kommer. Igår tog jag faktsikt bilen till Älmhult, min kollega som bor här i huset liftade med så det var kul med lite sällis i bilen. Skönt med lite milersättning som tillskott på lönen också.

Nu har jag också provcyklat en Cresent cykel som var snäppet vassare än min älskade Monark Karin. Så i helgen hoppas jag på att kunna ta mig iväg och fixa den. Vore kul att få en cykel igen då jag varit utan nån vecka nu.

Jag har jagat på vår hyresvärd litegrann då jag tycker att det dragit ut lite väl länge på tiden nu med renovering av badrum + byte av parkett. Sen ska vi inte prata om tapetbiten i hallen som är borta som de skulle fixa och det lovade de för 7 månader sen ungefär, jag menar hur svårt kan det vara att ta tag i det? Vi får se vad hon återkommer med för svar. Vi har också tagit kontakt med en bekant som är elektriker för att se om han kan hjälpa oss att dra el in till toaletten så att vi kan få tvättmaskin därinne. Vore toppen att ha och även om man sen flyttar till hus där det redan finns så får man ju två maskiner istället för en vilket inte är någon nackdel heller.

Ha en bra helg allihopa!

Fredag - hektisk dag!

Igår var jag i Älmhult och sen hade vi föräldrarmöte på dagis så därav bloggfrånvaron. Idag har jag varit i Helsingborg, syftet var att shoppa konst till vår konstförening på jobbet. Vi hittade totalt 8 verk så vi är helt nöjda med vår tur. Nu är jag hemma i Malmö igen och sitter hemma och jobbar resten av dagen. Ikväll ska vi ut på en promenix bort till svågern och hans tjej för en fika, men först är det en tur till cykelaffären som gäller, nu måste jag ta tag i att hitta en cykel. Jag känner mig bara mer och mer övertygad om att min Monark Karin är det bästa valet. Dessutom hade jag förmiddagsfika med en gammal kursare (som numera även jobbar med mig) som har en sån som berättade massa underbara detaljer om den cykeln, om jag inte redan var kär efter vår cykeltur på Ven förra sommaren så är man det ju nu. Hoppas på att kunna slå till direkt idag om allt känns rätt, provcyklat den har jag ju redan gjort en hel dag, så det behövs inte så mkt funderande.

Imorgon är det sim igen efter påskuppehållet, ska bli skoj. På söndag ska älsklingen iväg och fiska igen så då blir jag gräsänka, men det är helt ok för min del. Nu ska jag ta och jobba vidare, men jag önskar alla en härlig fredag och en bra helg!

Hur snabbt skriver du?

Swedish typing speedtest kan man testa hur många ord man kan skriva per minut. Jag fick som bäst 58 ord totalt varav ett var fel, inte helt pjåkigt tycker jag.

Hur fort skriver DU?

Onsdag - lite mulet!

Idag är det lite småmulet för första dagen på nästan en vecka, men det gör inte så mkt när man ska jobba. Igår sålde jag cykeln, första spekulanten slog till på den och det kändes skönt. Totalt fick jag 40 (!) mail om den. Nu är nästa steg att åka och fixa en ny cykel, så nån dag när vi får tid så ska vi ta oss ut på cykeljakt.

Idag är det dags att träffa sjukgymnasten, får se vad hon har att säga. Kan vara bra att veta om det är foglossning jag har eller om det är något annat. Jag har dock inte haft några besvär alls nästan under ledigheten, kanske för att man tagit det lite lugnare? Samtidigt har jag ju ändå lyft Filip några gånger osv + att vi gick en promenad i bokskogen med Linda och Kristoffer utan att jag kände av något så det känns skönt att man inte är helt begränsad i vad man kan göra.

Imorgon är det Älmhult igen, det är första och enda dagen den här veckan, likadant blir det nästa vecka eftersom jag har utbildning måndag-onsdag. Jag tror att graviditeten påverkar min trötthet på morgonen och gör att det känns ännu tyngre än vanligt att komma upp så tidigt. Nu är det dock inte många veckor kvar till semester och sen får man ju vara hemma läääänge.

Den här veckan har Linda och Kristoffer NUPP ultraljud, med lite tur får de veta könet också så det ska bli spännande. Vi planerar en tripp till Ullared i maj, och det vore ju kul att veta könet när man ska inhandla prylar (iaf för dem som får första barnet och behöver handla på sig en hel del).

Nu är det dags för mig att ta tag i lite jobbande, ha en toppenonsdag!

Onsdag - stil för dagen!



Grå lång tshirt, Asos
Ljusblå denimtights, Mamalicious
Svarta skinnskor, Bianco
Armband, minns ej varifrån

Tisdag - back to work!

Så var man tillbaka i fållan igen. Dock måste jag säga att jag var väldigt pigg imorse trots att det var första arbetsdagen efter fyra dagars ledighet. I helgen har vi förutom massa njutande av det underbara vädret även börjat fixa på vår balkong. Vi har inhandlat en "gräsmatta" och även kikat på utemöbler och planerat hur vi kan göra där. Nu startar projektet "fixa till balkongen" då vi har en helt ok balkong men den ser för trist ut och jag vill inte vara därute för det känns så svindlande högt. Nu ska vi sätta upp lite sidovindskydd förhoppningsvis och då blir det kanske lite mindre höjdkänsla därute. Första steget är att kasta allt vi har därute idag, det är bara skräp och borde kastats för länge sen. 

Igår var en hektisk dag för älslingens del iaf, han stack och fiskade havsöring med sin bror kl fem på morgonen och sen kom de hem efter lunch, sen var de på fotboll på kvällen (de biljetterna jag fixade åt honom). Så jag och Filip roade oss själva, först hade vi en rätt lugn och skön morgon, sen gick vi ner på innergården där jag njöt av solen (det blir gassande hett på vår innergård så man kunde utan problem sitta i tshirt) medan han cyklade runt och lekte i sandlådan med två flickor som bor i huset. Jag kunde sitta och lösa lite korsord också eftersom de lekte så fint.

Jag har fejat upp min cykel också och lagt in en annons på blocket, ska ju köpa en ny så jag vill bli av med denna så att vi inte har 10 cyklar som står och skräpar. Har redan fått massor av svar så i eftermiddag kommer en kvinna och kikar på cykeln och det vore ju skönt om hon tar den så man blir av med den fort. Sen måste jag ta mig iväg och fixa min nya cykel också, men det gör man ju rätt snabbt, eftersom jag redan vet vilken modell jag vill ha.

Ha en bra tisdag allihopa!

Dagens låt!

Nik og Jay - Du gor mig hoj

Stil för dagen - kalastajm!



Vitt linne, HM Mama
Vit kofta, Stockhlm MQ
Lilablommig kjol, Cocoon La Redoute
Guldiga ballerinaskor, Brandos.se
Armband, HM

Påskdagen - 60-årskalas!

Idag är det dags för 60årskalas hos en släkting till älsklingen. Ska bli trevligt, förhoppningsvis blir det heller inte så sent då vi ska var där kl 14.00. Jag har haft grym klädångest idag, det märks att man börjar få lite tunt i garderoben när det gäller festkläder, jag har en del svarta gravidtoppar, men så här på våren vill man faktiskt inte gå i svarta kläder när man ska på kalas, särskilt inte på dagtid. Efter massa grävande och matchande så lyckades jag komma fram till en kombination som jag tyckte blev bra, slänger in ett inlägg med "stil för dagen" efter detta.

Lördag - påskafton!

Igår hade vi en supermysig dag, först åkte vi till S:t Knuts cafe och käkade frukost med L & K, sen vidare ut till Bokskogen och gick en runda där, vädret var helt underbart och vi hade fika med oss och Filip njöt av naturen och samlade småkryp i sin förstoringsburk. Sen var det dags att åka mot svärföräldrarna där vi skulle ha påskmiddag. Vi kom ut lite tidigare än tänkt så vi satt i solen och njöt och pratade lite. Filip lekte ute på gården och hade superkul. Sen på kvällen stannade han kvar och sov över när vi åkte hem. Idag åkte vi först ut och hämtade honom hos svärisarna, sen tog vi oss till Barnskobutiken och handlade nya skor, det var på tiden att byta ut vinterkängorna mot lite lättare skor. Därefter åkte vi förbi och handlade en drake och lite picnicmat och åkte därefter ut till Limhamnsfältet och satte oss på två filtar och åt lite mat och flög drake. Alex och Filip flög drake och jag latade mig kan tilläggas ;-). Nu har vi precis kommit hem igen och sitter och funderar vad vi ska äta för mat idag, jag lutar åt att vi går ut nånstans och äter, idag är man lite seg av all frisk luft och sol så jag tror det blir enklast så. Vi får se vad familjerådet kan komma fram till. Imorgon vankas 60-årskalas så då blir det inte så mkt annat gjort, sen på måndag ska älsklingen iväg på fotboll med sin bror så då får vi se vad vi hinner med under dagen, fördelen är att det är kl 18 så det är inte hela dagen som försvinner pga det. Hoppas ni alla har en lika skön påsk som vi haft än så länge, vädret är verkligen helt underbart!

Twitter....

Förstår mig inte på detta fenomen. För mig som var med på de tidiga webchattarnas tid så tycker jag att Twitter påminner väldigt mycket om detta. Fast det är en envägskommunikation där man mest vill "snabb-blogga" sin status till bekanta. Jag ser inte vad Twitter kan göra för mej, så mitt konto där kommer nog att förbli rätt oanvänt känns det som. Men nu har jag provat iaf......

Dagens låt!

The Game feat Lil Wayne - My life

Shaktimattan (spikmatta)

Har en kollega som införskaffat en Shaktimatta och han hävdar att det är helt underbart att ligga på den. Han sover bättre och känner ett allmänt välmående. Jag får ju inte använda sånt nu när jag är gravid, men jag har till 99% bestämt mig för att skaffa en sån i höst. Jag är så nyfiken på hur det är. Jag kan ju tillägga att jag inte är så särskilt smärtkänslig, annars hade jag nog inte övervägt det, kände på piggarna i en hälsokostbutik och de var vassa....  

Skulle ni våga skaffa en "spikmatta"?


Skärtorsdag!

Idag är skärtorsdag och det är superskönt, ser fram emot en härlig helg. Idag ska jag bara jobba halv dag (fast vi har hel egentligen) men jag har/ska jobba in den tiden under andra dagar så det jämnar ut sig. Jag vill hämta Filip tidigt idag på dagis. Satan vad lite folk det var ute idag, det märks att många nog är lediga idag också. När jag gick till dagis och sen och handlade frukost så var det knappt några bilar alls på Föreningsgatan (normalt brukar det vara rusning vid den tiden). Kändes som en lördag eller nåt. Idag har vi inte några spikade planer, älsklingen ska ut och fiska med bror, pappa och H. Det har blivit en hel del fiske senaste tiden, men vi har pratat om det och havsöring är bara aktuellt under ca en månads tid på hela året och då tyckte jag att det var ok att han passar på nu. Han kommer ju inte att få så mkt fiskechanser i höst heller så det spelar inte mig så stor roll om han fiskar lite extra nu. Jag och Filip funderade lite på att åka till V och fika eller nåt, men vi får se hur dagsformen är hos dem innan vi bestämmer slutgiltigt. Jag har iaf bilen så att vi kan ta oss iväg om vi vill.

Under påskhelgen blir det nog lite tunnare med inlägg här så därför önskar jag en trevlig påsk till er alla redan idag så får vi se när jag får tid och möjlighet att skriva inlägg under ledigheten.

Tänk om....

... man inte gick med jäsande mage, då kunde man investerat i en sån här färgklick från Juicy Couture:



Sorry för den minimala bilden men det blev inte större än så!

Foglossning?

Nu har jag bokat tid hos en sjukgymnast nästa vecka för att se om mitt onda som dyker upp emellanåt (långt ner i ryggen) kan vara just foglossning. Jag har ingen aning om hur man ser skillnaden så jag vill gärna veta då foglossning kräver att man tar det lite lugnare. Jag är ju i v 23 imorgon så hon tyckte att jag låg rätt typiskt i tiden för just foglossningsbesvär. Har inte några stora besvär än så länge så jag vill gärna veta vad det är så att jag inte förvärrar något genom att jag gör fel rörelser. Det var positivt att man fick tid så snabbt iaf.


Boklån!

Idag på fikat fick jag en bok i näven av en kollega. Den handlar om hur man överbryggar kommunikationsgapet när man arbetar med indiska kollegor och det gör jag ju dagligen. Har t o m haft en resurs som varit indier så visst känner man igen viss problematik med vad de säger och vad de EGENTLIGEN menar. Ser fram emot många AHA upplevelser i boken och är glad för att jag har så snälla kollegor som sprider sån kunskap till andra.

Onsdag - det finns hopp!

Igår kväll blev det ingen fika, det blev inställt pga att V blev sjuk.Vi åkte dock en sväng till IKEA hela familjen istället och där blev det glass, sonen älskar deras glassmaskiner, han satt och tittade storögt på den hela tiden när han åt sin glass.  

Idag är det sjukt härligt väder ute, när jag gick till jobbet vid strax efter sju så kunde man känna i luften att idag blir det en riktigt varm dag. Kan inte sätta fingret exakt på vad det var som gjorde att jag fick den känslan men det var något.

Idag fick jag äntligen mail om ITIL-kursen som de pratat om i typ tre månader nu, nu har datum spikats och dte fanns två tillfällen att välja på, hoppas på att jag får det jag önskat då jag var snabb i vändningarna med anmälan. Vill göra bort det så snart som möjligt så att det är avklarat i god tid innan jag ska gå hem på mammaledighet.

Idag har jag lunchlåda med mig - kors i taket. Vi käkade thaihämtmat igår och jag orkade bara halva portionen (de är gigantiska) så jag tog andra halvan som lunch idag.

Lycka!

Min läkare ringde för en stund sen (jag kan skratta mig lycklig som har en sån snabb läkare, han ringer alltså tre timmar efter att jag tagit proverna och ger mig svaret, är det möjligt i dagens sjukvård?!?). Jag fick provsvaren och nu hade värdena blivit bra (har ändrat dosen på mitt sköldkörtelhormon) så det kändes superskönt. Sen fick jag reda på blodvärdet också och det var 127 (!) så jag behöver då inga järntabletter här inte, vilket jag är oändligt tacksam för. Magen gillar dem inte så jag har bara tagit dem ett par gånger och hoppats på att mitt blodvärde skulle vara lika bra som när jag väntade Filip och det ser ju hoppfullt ut iaf. Idag är en bra dag!




Idag passar det bra med en riktigt färgglad bild på en solros, denna tog jag i vår kolonistuga för något år sen, vi hade gigantiska solrosor ett år, som växte över hustaket t o m.

Dagens låt!

T.I feat Justin Timberlake - Dead and gone

Stil för dagen!

Provtagning + hemmajobb = myskläder. Idag blev det följande:



Linne, HM Mama
Kofta, MQ Stockhlm
Mysbyxor, Juicy Couture
Sneakers, Esprit

Tisdag - jobbar hemma!

Idag har jag varit på provtagning på morgonen så jag jobbar hemifrån. Har handlat hem och gjort en underbart god frukost, tonfiskröra på nybakat mörkt bröd! Sån lyx man kan unna sig ibland tycker jag. Nu är vi inne i en bra period, Filip har sovit riktigt bra senaste tiden, vissa nätter ropar han men då går jag eller älsklingen in dit och stoppar om honom och då somnar han om jättefint i sin säng. Han sover jättemkt bättre nu sen vi slutade med vila på dagis (och hemma också för den delen). Det blev så himla mycket saker på en gång, dels nappen vi slutade med efter tandläkarbesöket, sen när han ville sluta med blöja och ha kalsonger (fungerar superfint så nu har han bara blöja på natten och den är oftast torr på morgonen) och nu ingen vila längre. Shit han börjar ju bli stor! Ett tag var jag orolig för att det blev för mycket ändringar på en gång men mycket har han ju styrt och påverkat själv så han har tex inte frågat efter nappen och saknat den, och vilan den märks ju mkt väl att han inte behöver för han sover mkt bättre på natten nu när han slutat med det.

Igår kväll tog vi en kvällsutflykt (det var ju hyfsat bra väder) till Dolce Sicilia och åt glass. Nu kan man nästan få för sig att vi inte gör annat då det blivit ett par gånger senaste veckan, men de har ju så grymt god glass och nu börjar våren kika fram så what is a girl supposed to do liksom?

Hoppas ni alla får en bra tisdag!

Måndag - Älmhult!

Snabbt inlägg innan jag drar iväg med tåget. Har haft en superfin helg. I fredags var vi barnfria då svärmor hämtade Filip på dagis och tog med honom hem till dem. Vi käkade god mat och sen gick vi till Dolce Sicilia och åt varsin glass. Därefter tog vi en biltur ut och kollade på solnedgången vid havet. Lite spontant infall men vi ville inte bara åka hem och sitta och jäsa (som vi kanske gör i vanliga fall när vi är hela familjen).  Lördag började med en skön frukost som avnjöts utomhus på uteservering på St Knuts bageri, helt underbart väder var det. Därefter hämtade vi upp Filip hos svärföräldrarna och drog till simmet. Efter simmet var vi hemma en stund och satt ute på vår innergård (det var tropisk hetta kan jag lova) och njöt av solen medan Filip cyklade  och lekte. Sen drog vi oss mot Linda och Kristoffer som skulle ha inflyttningsmiddag på kvällen. Vi blev sen kvar till tio ungefär (såg Robinson och snackade). Söndag vaknade vi rätt tidigt och hade en mysig frukost. Vi skulle åkt bort på eftermiddagen och grillat och hängt med V & H men de ringde på förmiddagen och berättade att deras dotter blivit sjuk. Eftersom vi precis blivit friska (eller t o m fortfarande har lite efterslängar) från vår förkylning så kändes det rätt att ställa in, nu måste man iaf klara den här veckan, sen är det ju långledigt över påsk. Vi prellade en fika jag och V imorgon så jag hoppas det blir av iaf, där hänger det ju inte så mkt på sjuka småttingar iaf. Kul att ses och snacka och fika lite. Sen hoppas jag vi kan få till något hela familjen inom en snar framtid. Nu måste jag rusa till mitt tåg tyvärr, men ska försöka uppdatera lite mer i eftermiddag när jag kommer hem! Ha en fin måndag allihopa!

Dagens låt!

Britney Spears - If you seek amy

Allsvenskanpremiär!

Idag har jag bokat två biljetter till allsvenskans premiär, MFF-Örgryte här i Malmö. Inte så mkt för min egen skull som för min älskling som tycker att det är himla skoj med såna evenemang. Bokade dem dock bara då jag är osäker på om det är bra platser, så vi får se vad "regeringen" säger om dem innan vi betalar och hämtar ut dem. Lutar åt att han får ta med någon som sällskap, det är rätt ok med fotboll men inget jag brinner för så direkt, så jag tror det är roligare att locka med någon annan som är mer intresserad.



Cafeer i Malmö!

Eftersom jag fick en lite fråga om jag hade några tips på cafeer i Malmö så tänkte jag att det är lika bra att göra ett eget inlägg om det.

St Knuts Bageri (St Knuts torg) - bakar själva och har billiga mackor med olika fyllning (räkor, tonfisk, kyckling eller veg). Uteserveringen är redan öppen för i år - jag invigde den förra helgen. Deras frukostpaket för 55 kr innefattar både bagett, juice, kaffe/te (ej latte) samt en chokladboll. Kan tyckas underligt men det är riktigt najs med en chokladboll som avrundning.

Dolce Sicilia (Drottningtorget) - kanske inte så mkt för fika jag går dit men de har faktiskt bra kaffe och lite mackor osv att välja på. Värt att betona är att de har vegansk latte samt veganska mackor (tror att det var ägarens fru som var vegan om jag inte minns fel). MEN det stora dragplåstret är deras himmelska glass. Bäst i världen vill jag nog påstå. Äkta italiensk glass med äkta råvaror, kan det bli bättre? Lakritsglassen är hett tips från min make (själv hatar jag lakrits) medan jag kan rekommendera Baccio (smakar som godiset "nötcreme" i glassformat).

Espresso House (finns överallt typ) - vet inte varför jag tar med dem då jag numera upplever dem som ett slags "konsum" i cafevärlden. De har ett gediget utbud, men också lite småtrist då de sällan förnyar sig. Jag gillar bäst deras räkmackor (det är riktiga handskalade räkor faktiskt vilket ger pluspoäng) eller deras kycklingtoast. Den Espresso House lokal jag gillar bäst beror lite på syftet, har man tex barnvagn så är ju Hansacompagniet eller Caroli mest rymligt, men mysfaktorn är nog bäst på tex Davidshall eller Lilla torg (OBS det är ingen hög mysfaktor här heller).

Waynes Coffe (gågatan vid Storgatan) - lite roligare än Espresso House då jag inte varit här lika mkt, annars känns konceptet likadant där, gediget sortiment och tyvärr inte några riktigt roliga mackor i mitt tycke. Lite trendigare och mysigare än Espresso House.

Element (Löjtnantsgatan) - mitt favvoställe. De har god latte, hembakade pajer/kakor och supergoda mackor. Man får mycket fyllning på mackorna. De har även lite varma rätter numera (fisksoppa, lasagne samt pajer). En macka med räkfyllning kostar runt 50-lappen vilket jag tycker är helt ok med tanke på vad man får på. Plus i kanten för oss som har småttingar är att de har pannkakor med sylt (2st) för 25 kr. På helgerna får man dock inte ha barnvagnar med inomhus så det bör man tänka på, det går dock bra att lämna dem utanför. På veckorna är det helt ok att ha med barnvagn dit. Barnvänligt och mysigt. Har uteservering i Kungsparken på sommaren, än så länge har de bara något enstaka bord ute, men det lär väl öka vecka för vecka nu gissar jag.

Bakom muggen (Kornettsgatan) - ett ställe som jag gick till precis när de öppnat och blev grymt besviken, små portioner, dyra priser. Däremot gav jag dem en ny chans för några veckor sen och WOW, nu snackar vi att de shapat upp sig. De har "byggbara" sallader så att du själv kombinerar basen med fyllningar och tillbehör av olika slag. Du måste dock komma upp i minst 80 kr vilket jag tyckte var lite minus. Jag tog ändå en rejäl sallad som jag nästan inte orkade och jag hamnade på 84 kr. Vad gäller latte osv har jag inget betyg att ge då jag bara köpt med mig därifrån och då inte kaffe, men salladen är definitivt värd ett besök dit. Mysigt att de har uteservering i Kungsparken på sommaren.

Hoppas ni fått lite inspiration till var man kan fika i Malmö.


Fredag - sol igen!

My god, har solen fått spatt som visar sig så många gånger under en och samma vecka? Jag klagar dock inte, vad härligt när det äntligen börjar kännas som vår i luften. Igår vad jag och fikade med V, supertrevligt som alltid, skönt att få lite vuxentid utan småttingar och makar ibland. På söndag ska vi hem till dem hela familjen och umgås, kan man hoppas på bra väder så att vi kan grilla? Nu ska jag ta tag i tidrapportering och veckorapporter för denna veckan, ha en bra fredag!


Torsdag - snart helg igen!

Igår var jag i Helsingborg hela dagen och därav min bloggtorka. Gick och la mig kvart över nio gjorde jag också. Idag är det Älmhult som hägrar så därför blir det ett par snabba inlägg innan jag ska iväg. Ser fram emot helg nu, den här veckan har varit seg, troligen dels för tidsomställningen men också för att man vände lite på dygnet när syrran och familj var på besök. Ikväll är det fika med en kompis på schemat, ska bli trevligt!

Ha en fin torsdag allihopa!

Torsdag - Stil för dagen!



Randig t-shirt, Vero Moda
Kofta, Stockhlm MQ
Jeansleggings, Vero Moda
Armband H&M
Stövlar, Bianco

RSS 2.0