Stil för dagen- semester!

img_1177 (MMS)

Stil för dagen- semester!


Stil för dagen!

img_1168 (MMS)

Stil för dagen!


Onsdag - två dagar till semeeeeesteeeeeer!

Shit vad den här veckan tuffar på! Igår var jag hos frisören med Filip och det var så skönt att se håret åka av. Nu är han sommarfin i håret och har väldigt kort hår. Efter frisören var jag ner på Fiskboden och shoppade sill inför midsommar, tänkte att jag får passa på när jag är i krokarna så blir logistiken enklare när vi ska handla resten. Det blir lite knytkalas, alla har fått en uppgift att fixa något med sig, vi ska först äta sill på dagen när alla kommer och sen blir det lite lekar och femkamp och därefter blir det grillning på kvällen. Satt och fixade snapsvisor häromdagen, ska man snapsa måste man ju ha nån skoj trudelutt till. Längtar väldigt mycket, behöver en kul kväll i goda vänners lag känner jag! Nu börjar det närma sig med Norrlandsresan också, ser fram emot det jättemycket. Styrde upp en barnfri kväll när vi är i Luleå, ska bli kul att komma ut med alla syskon, plastsyskon och vänner och bara ha kul en kväll! Nästa vecka är Alex ledig på tisdagen så då kom vi på att vi kunde planera in en dejt med Alex bror och hans dotter, så det blir en tripp till Folkets Park om vädret tillåter, annars får vi se vad vi hittar på för något.

Nu är det strax dags för frukost på jobbet, välbehövligt då jag är vrålhungrig!

Ha en fin onsdag allihopa!

Hann inte...

... med nån stil för dagen idag eftersom jag samåkte med Alex till kontoret och vi hade lite bråttom iväg. Ikväll är det fest med jobbet ute vid bron (Luftkastellet) och jag är sjukt peppad. Älskar fester och att få dansa loss lite, vi ska ha DJ och hela rasket så jag ser fram emot en trevlig kväll, bara DJ inte spelar dålig musik, ibland har det varit så när det är företagsammanhang då DJ:s generellt tycks tro att alla företagsfester består av folk som vill höra hits från 90-talet typ. Nu dags för fika, ha en underbar fredag!

Dagens låt: Ciara & Usher - Turn it up

http://www.youtube.com/watch?v=6P6s4kNPL4s&feature=related

Stil för dagen!

img_1167 (MMS)

Stil för dagen!


Nagellacksinköp!

Införskaffade idag ett Mavala i färgen Bangkok, ville ha nån ny basfärg och den kändes ganska neutral men ändå inte allt för blek. Nedan ser man hur den ser ut:


Källa: www.mavala.com

Stil för dagen!

img_1166 (MMS)

Stil för dagen!


Nya skor!

Idag lossnade det för mig när jag var ute en runda på lunchen, jag har inte haft minsta lust att shoppa alls men jag kom hem med två par skor. Ett par vardagsskor i tyg och ett par lite finare pumps som man kan ha på jobbet.

Båda från Nilson.


Källa: www.brandos.se



Fred Perry, bildkälla: www.skorett.se

Stil för dagen!

img_1163 (MMS)

Stil för dagen!


Längtar till semester!

img_1158 (MMS)

Längtar till semester!


Stil för dagen!

img_1159 (MMS)

Stil för dagen!


Ny blus!

Den är snygg med jeans, men min förhoppning är att lyckas matcha den med mina chinos för en lite avslappnad sommarlook!

Källa: www.zara.com


Tisdag - zzznark!

Långhelg sätter sina spår, idag har jag haft mer än fullt upp på jobbet och så lär det nog fortsätta resten av veckan. Idag hade jag dock tid att gå en runda i stan på lunchen så jag fick fixat lite nya borsthuvuden, råkade tappa Alex tandborste igår så att huvudet gick av och så hade vi inga nya hemma (surprise liksom) så jag kände mig lite skyldig att fixa fler. Gick även en runda på Zara och hittade en skjorta (ärmlös) som jag faktiskt tyckte var helt ok, färgglad och somrig så den fick följa med mig hem. Ska slänga in en bild på den om jag lyckas hitta en bild på den på nätet.

Annars har vi haft en underbar långhelg, massor av sol och bad, vädret var helt underbart från dag 1. Sen har vi även hunnit umgås med våra vänner och till och med haft en kväll på stan. En helt perfekt helg med andra ord. Nu ska vi slutspurta fram till semestern - som jag längtar. Wiiiiii är den spontana känslan som dyker upp i huvudet. Ska bli så skönt med lite ledighet.

Nu ska jag slappa vidare i tv-soffan, älsklingen är ute på vift så jag njuter av lugnet hemma.

Stil för dagen!

img_1150 (MMS)

Stil för dagen!


RSS 2.0