Fler köksbilder!

img_0557 (MMS)

Fler köksbilder!


Det rör på sig i köket!

img_0558 (MMS)

Det rör på sig i köket!


Smarrig cider!

Har upptäckt en ny cider som är så god så god och ekologisk är den dessutom. Smakar ungefär som kolsyrad äppeljuice, inte den där jästa smaken som Strongbow och Stowford har (jag tycker den är ok men många gillar det inte). Inte lika sötsliskiga som Kopparbergs mfl. Perfekt helt enkelt. Serveras bäst med massor av is!
Somersby heter den.
Köp.
Nu.


Läs mer om denna cider på: http://www.carlsberggroup.com/media/PressKits/brands/Pages/Somersbybrand.aspx

Lite inköp till mig själv också!

Har ju hittat lite åt mig själv också, dags att fylla på garderoben lite när man ska börja jobba igen. Jag hittade följande tröja på Esprit häromdagen, dock är det inte i blått jag köpt den men hittade inte min färg på nätet så detta får duga (ni får visualisera rätt färg). Den jag köpt är mullvadsfärgad.



Källa: www.esprit.com


Soffan vi beställt

Bild nedan på soffan vi beställt, dock blev det "bara" en 3,5 sits soffa så det är ingen hörndel eller schäslong. Men vi beställde en fotpall i 70x110 cm till som rymmer två pers brevid varandra som extra sittpuff. Tanken med det är att vi ska kunna ställa den mot soffan när vi vill slappa och kolla på film (då funkar den som en schäslong) och sen när vi blir många så drar man ut den på golvet en bit så är det som en sittpuff för 2. Själva soffan är enorm så trots att det är en 3,5 sits soffa så ryms man iaf 5-6 personer brevid varandra om man inte brer ut sig. Färgen vi valde var en grå nyans och det blir samma på sittpuffen. Stålben på båda två också. Nu är det bara 5-7 veckor kvar tills den kommer... suck.


Källa: http://www.living.se/hornsoffa-delfi/


Bänkskivan har anlänt!

I förmiddags anlände äntligen vår efterlängtade köksbänkskiva. Nu har vi både bänkskivan och diskhon på plats eftersom diskhon är inbyggd i skivan. Spishällen är också ditlagd men inte inkopplad än. Just nu donar Alex med målning av taket i köket så att det ska vara klart imorgon så att kylen kan ställas på plats imorgon när VVS firman kommer. Känns som att det kommer att hända mycket och förhoppningsvis hinner vi få lite fint i köket inför helgen, även om allt inte kommer att vara inkopplat, men det kommer att SE fint ut... I helgen har vi lite kul att se fram emot, kräftskiva med våra grannar på lördag och på söndag kommer svåger+svägerska på fika. Nu börjar jag bli lite småtrött så jag ska gå och göra mig redo för att sova.

Nya vardagsrumsmöbler!

Nu har vi beställt soffa och även en fåtölj. Fåtöljen finns på bild nedan. Jag är riktigt nöjd med våra val faktiskt och längtar tills soffan kommer!



Källa: www.living.se


RSS 2.0