Tisdag - en bit kvar!

Jaha så var det tisdag, det innebär en dag närmare helgen iaf. Är ganska seg idag, var grymt trött igår kväll och satt och slumrade till Svenska Hollywoodfruar redan vid halv tio. Men jag måste se Gunilla Persson så jag höll mig vaken hela programmet. Jag älskar att hata såna hemska typer. Idag är det en möteslugn dag på jobbet jämfört med gårdagen och morgondagen som är ganska fulla av aktiviteter. Behöver lite andrum emellanåt och att få tid att sitta och ringa lite kandidater och boka in saker. Blev dock bjuden på gratisbio av en av våra leverantörer idag, så om logistiken fungerar hemma den dagen så går jag på det. Igår fick Filip följa med en dagiskompis hem (känns som att det är sånt varje dag numera) och sen blev han bjuden till lekplatsen en sväng på kvällen så han var väldigt glad. Igår hade vi också en diskussion kring att vi låtit honom spela andra dagar än lördagar och det har inte funkat klockrent direkt, han blir rätt upprörd när vi stänger av fast vi kört med förberedelse innan osv. Så efter en dialog med honom kom han själv fram till att han bara ska spela på  lördagar. Kurr kurr, nu knorrar min mage för fullt, så är det när man äter frulle kl 6 på morgonen. Vi har ju som tur är förmiddagsfika med mackor varje dag, men dte räcker inte fullt ut. Idag funderar jag på en shoppingsession på lunchen, är så sugen på nåt nytt att ha på mig, men har inte haft så mycket inspiration senaste tiden. Kanske får bli en tur till Åhlens city, de brukar ha massor av fint och jag har en kupong med 20% rabatt där också. Så får det nog bli!

Ha en finfin dag!

Måndag - utvilad!

I torsdags var det äntligen dags för min kollegas spelning på St Gertrud i Malmö, jag och några tjejkompisar möttes upp före spelningen och käkade en god middag inne på Haqvin Bager, vilket var en väldigt trevlig restaurang. Totalt blev vi sex tjejer och vi satt och pratade lite om ditt och datt. 

I helgen har det varit underbart väder och det har vi dragit nytta av, har varit ute väldigt mycket. Fredagen började med sim för Filip, Tilda fick avstå då hon hade hosta. Vi landade sen hemma hos några vänner i deras uterum. Det var supertrevligt, Alex och Tilda drog sig hemåt rätt tidigt eftersom Alex kände av lite ont i käken (efter visdomstanden han drog ut förra veckan). Jag satt kvar några timmar innan jag tog med mig Filip hem.

Lördag var det dags för Tildas gympa, precis som vanligt var hon lite mammig, men när hon fick lite tid att ta in allt, så släppte mammigheten och till slut yrde hon runt med de andra barnen. Därefter var vi ute en sväng, cyklade till lekplatsen och var där säkert 45 minuter innan vi cyklade hemåt igen. Vi skulle egentligen in till Malmö och handla på Möllan, men vi ville först låta barnen njuta lite av det fina vädret så därav att vi klämde in lite lek först. Sen var vi och handlade massa goa ostar, gick runt på Möllan och strosade och sen åkte vi förbi Falafel No1 på Drottningtorget (bästa stället i mitt tycke då de har både lite mer avancerad meny men samma låga priser och en helt ok restaurangmiljö). När vi kom hem skulle Tilda vila och då kom en kompis till Filip förbi och frågade om han ville leka så han drog iväg (passade perfekt när Tilda ändå skulle sova). Jag hämtade upp honom där när jag hade handlat till vårat Cupcake-bak som jag utlovat. Filip och jag bakade sen cupkakes med lite assistans av Tilda. På kvällen hade jag, Alex och Filip lördagsmys och såg en film.

Igår blev det massa trädgårdsfixande. Även gästrummet börjar arta sig, Alex har jobbat på i veckan och nu är väggarna färdigmålade och golvet färdiglagt. Lister och dörrfoder står näst på tur och sen kan vi flytta in möblerna igen. Vilken skillnad, helt plötsligt är det ett riktigt rum och inte bara ett fult extrarum. Alex har varit SUPERduktig i veckan, han har ju haft ont och varit hemma efter operationen av tanden, men ändå jobbat på massor. Jag har understrukit att han inte behöver men han vill ju så det är svårt att stoppa honom. Han är SÅ duktig.

Nu är det dags att börja jobba på lite, jobbade bara halvdag i fredags så jag hade en del mail i boxen idag. Skönt att ha ett sånt flexigt jobb som gör att man kan jobba sent ibland och gå tidigare en annan dag.

Ha en underbar måndag!

RSS 2.0