Don´t try this at home kids!

I tisdags kväll blev min son sjuk i kräksjukan, jag trodde nästan jag och maken klarat oss fram till på torsdag kväll då först maken börjar bli rätt spak och illamående och sen drog det igång för honom också. Sen dröjde det bara några timmar innan jag också trillat dit. För att ytterligare förstärka teorin om allts jävlighet så kom dessutom ett ryggskott som ett brev på posten för min del. Fredagen tillbringades därför i ett ytterst smärtsamt tillstånd där rörelse var lika med smärta och där rörelse tyvärr blev nödvändigt alltför ofta pga sjukdomstillstånd nr 1. Så jag hade en minst sagt jobbig helg, sonen frisknade till på fredagen och maken på lördagen men min rygg är ännu inte bra, så jag fick ställa in introduktionskursen med jobbet som skulle varit idag och imorgon. Får se om ajg får nån ny chans att åka längre fram. Hoppas ni haft en trevligare helg därute!

Hittat datorväska!

Äntligen hittade jag en väska som motsvarade mina krav. Har beställt då den bara fanns i nätbutik, risken är att man inte gillar den live men jag har sett många positiva kommentarer så det blir säkert bra. Väskan heter Dicota Ladystyle och jag valde den svarta modellen. Priset var överkomliga 550 kr inkl frakt från OnOff.

image53
image54

Must have datorväska!

Jag hade inte sagt nej till nedanstående datorväska!
image51
Den plommonlila hade suttit som ett smäck! Men de kostar cirka 1300 kr och det känns lite för kostsamt när man fått i uppdrag att hitta en datorväska som arbetsgivaren ska betala.
(Källa: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=518&a=381171&img=3)


Hittade även denna som kostar cirka 670 kr och också är rätt snygg:
image52
(Källa: http://www.mattonbutiken.se/product_med.php?prdc=04303L)

Nya jobbet

Vilken rolig dag på nya jobbet. Förutom att min dator var den enda av 6 stycken som strulade så teknikern fick ominstallera den så flöt det på riktigt bra. Man känner sig verkligen välkommen och jag tackar för alla gratisluncher vi får denna veckan (säljare, chefer och andra som vill hälsa och få ett ansikte till namnet). Sen var det allt praktiskt som ska fixas, beställa AmEx kort, resekonto, aktivera telefonen och få igång datorn, läsa på om allt och få nycklar och passerkort till dörrar och garage, få info om förmåner och plikter osv osv. Jag är TRÖTT i huvudet kan jag säga. Nu har vi fått i uppdrag att gå ut och köpa en ny datorväska och jag undrar då hur mycket man kan lägga utan att skämmas? Allt som finns är nästan svart eller grått och det är så j-a tråkigt, jag vill ha nåt roligare, men då går prislappen upp till ungefär det dubbla. Nu ska jag jäsa i soffan lite innan det är dags att sova. Imorgon ska jag boka resa till Sthlm för introduktionskonferens - det känns lagom avancerat :-D.

RSS 2.0