Bussgods suger fett!

Mitt paket på väg till syrran med gamla barnkläder (och lite nya) har försvunnit, det är tre veckor sen jag skickade det. Det är väl inte hela världen, paket försvinner titt som tätt men det som är intressant är hur man hanterar detta hos företaget i fråga. 

I förra veckan ringde jag och då skulle de göra en efterlysning, sen skulle jag återkomma i början av den här veckan. Måndag är för mig början av veckan. Nu hamnar jag hos SÄR nr 2 (nr 1 klarade jag av i förra veckan när de gjorde efterlysningen). Kortfattat så vill han inte göra en sökning på paketet åt mig utan tycker att det kan jag ju göra lika gärna själv via Internet. Eh okej, fel nr 1, när du har en kund på tråden som troligen blivit av med ett paket via ditt företag, är väl det minsta du kan göra att göra en sökning i datorn och se om det finns någon ny info sen sist kunden ringde? Eller nä vänta, det  är ju JOBBIGT, när kunden själv kan få gå in på nätet och knappa in fraktsedelnr istället. Doh!

Update: Nu gillar jag dem LITE bättre, ringde deras kontor i Göteborg istället och fick prata med en supertrevlig person där som hjälpte mig, efter 10 minuter efter vi lagt på så ringde han upp och hade lokaliserat mitt paket på rätt mottagarort men med fel nummer till mottagaren. Så paketet kommer till syrran idag. Tänk så lätt det var när någon väl orkade ta tag i det! Visste väl att göteborgare var rediga typer!

Kommentarer
Postat av: sarita

Söt blogg du har!

2010-03-08 @ 11:07:39
URL: http://zcara.blogg.se/
Postat av: Maria

Kul att du gillar den! Ha en bra måndag!

2010-03-08 @ 11:18:40
URL: http://hobbelito.blogg.se/
Postat av: Annie ♥

Vilken fin blogg du har! :)

2010-03-08 @ 11:21:05
URL: http://anniepannii.blogg.se/
Postat av: nattvinge

Heja Göteborg! Att det ska vara så svååårt att förstå detta med service...?! Hoppas vi ses snart!

Kram

2010-03-08 @ 13:50:00
URL: http://nattvinge.blogg.se/
Postat av: lukes

Dagens fråga: Är det hiss eller diss med paljetter i sommar? :)

2010-03-08 @ 14:10:19
URL: http://lukes.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0