Nya projekt!



Här ser vi en bild på nästa projekt i lägenheten, att få ordning i Tildas rum. Vi har iaf fått in hennes säng där igår och jag rensade ut allt som hörde till köksrenoveringen och flyttade in i köket. Sen återstår lite andra prylar vi måste få ut därifrån men det känns skönt att ha börjat arbetet i alla fall.

Förutom hennes rum har vi också börjat skissa lite på hur vi ska byta ut garderoberna i hallen. Vi ska nog bara byta till vanliga enkla dörrvarianter, men det är lite man måste klura på innan vi gör det då vår hallvägg svänger lite, så vi måste se till att bara byta fram till där väggen börjar svänga. Sen har vi hittat en perfekt lösning på ett problem vi haft bakom badrumsdörren, där har vi ju idag 60cm breda garderober men IKEA har bara 50 och 100 vilket gör att det inte blir bra, antingen får vi över 30 cm om vi tar tre som vi har idag, eller så blir de för långa och sticker ut framför ytterdörren (inte helt bra va?). Men så hittade jag deras köksskåp (högskåp) som är samma format som garderober och samma mått och allt, och de finns i 60 och 40 varianter. Så då kan vi helt sonika ersätta de vi har idag med tre 60cm högskåp och problemet är löst. Så glad man blir för såna små saker i vardagen.

Vi väntar också in offert på att få in en kran i badrummet, han var här i förrgår och kikade och det ska bli skönt att få en ordentlig lösning på tvättmaskinsproblemet vi har + en ballofix så att vi kan stänga vattnet själv i badrummet om vi vill det.

Uj uj, när jag läser detta inlägg är det ett enda ord som beskriver känslan jag får: KATCHING!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0