Onsdag - snart långhelg!

Idag är sista arbetsdagen denna veckan, otrooooligt skönt. Ikväll ska vi lämna Filip hos farmor och farfar och ta oss iväg på bio. Män som hatar kvinnor ska vi se och jag har längtat efter att se filmen, läste böckerna för sådär 2 år sen och när jag fick reda på att det skulle bli film så blev jag överlycklig. Men ändå har det tagit mig x antal månader att komma till skott. Jag kan skylla på att jag varit trött och illamående av graviditeten innan så att jag har inte känt att sitta på bio mellan 21.00-23.30 känts så lockande iofs. Men nu är det dags. Hoppas den är så bra som jag föreställer mig. Vi ska testa nya bion på Entre så det ska bli spännande att se hur det ser ut där också, det är bara 60 platser så det känns som en lite mysig salong.

Igår fick världen återigen se prov på min (och älsklingens) impuls/spontanitetsådra, när han kom hem från jobbet fick jag med honom till Optimera för att kika på matta till lilla toagolvet. Jag fick bara en sån känsla av att vi måste lägga nytt golv därinne. Jag frågade golvkillen om råd när han var och la vårt vardagsrumsgolv så förutom råd så lämnade han även krokknivblad till oss samt kvartslister så att det räcker till minst tre toaletter typ. Riktigt snällt av honom och jag bad inte ens om det utan det gjorde han helt friviligt. Vi kom till Optimera och blev lite besvikna då de har en veckas leveranstid på mattor, lagerför alltså inget alls. Men vi tog oss istället till Hornbach och lyckades välja ut en ljus och fin matta till rimligt pris. När Filip hade somnat så började jag fixa med det, Alex satt och kikade på TV en stund men jag behövde lite expertisråd så till slut var vi båda två engagerade i projektet. Det slutade med att vi lyckades lägga hela mattan igår kväll och det blev SÅ fint därinne, som ett nytt rum. Ska slänga in en bild här sen när jag får tid att ta foto. I helgen hoppas jag slutföra det hela genom att slänga in kvartslisterna också så att man slipper gliporna vid listerna, det drar ner intrycket den del.

Nu ska jag jobba vidare, har lite funderingar på att gå till iisa på lunchen och kika lite på väskor, får se om jag orkar ta mig iväg. Iaf önskar jag er alla en riktigt fin onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0