Fredag - sweeet!

Det känns skönt att det är fredag. Planerna för helgen är lite flytande just nu, Filip har ju varit krasslig och det beror på hans dagsform idag, jag tyckte han kändes "normalvarm"  när jag gick till jobbet imorse men vi får se ikväll hur han varit under dagen. Han hostade iaf inte alls mkt inatt vilket var skönt. Alex får ändå vara hemma med honom idag så att han hinner bli frisk innan vi skickar honom till dagis igen.

Jag var på jobbet klockan 07.00 och då var bara snickarna och städerskan här. Men det lönar sig för jag har redan skrivit veckans rapport och tidrapporterat. Inte illa pinkat. Idag har vi smygpremiär av vårt ombyggda fika/loungerum på jobbet, så det ska tydligen bli lyxfrukost idag istället för de sedvanliga ostmackorna. Spännande.

Igår kväll tog vi oss till IKEA, vi hade sen länge funderat på en liten bäddsoffa till vårt kontorsrum. Bra att ha och när man får besök och dessutom skönt att sitta i när vi kikar på film därinne. Så nu har vi en soffa och två fåtöljer, så fåtöljerna åker ut, de får stå i vardagsrummet så länge så får vi se var de hamnar sen. Vi hittade även lite småpillsaker som vanligt.
Nu kom en kollega jag inte sett på länge så jag ska socialisera lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0