Torsdag

Idag sitter jag ute hos kund så därför blir det inte så mkt bloggande under dagen, ska dock försöka få in ett inlägg ikväll, med nån bild eller nån retrolåt, så blir det inte så torftigt här i bloggen. Jag har börjat återfå min energi känns det som, är inte alls lika trött på dagarna och även om jag känner mig seg ibland, så har den där förlamande tröttheten försvunnit. Tack och lov, nu är man ju människa igen.

Igår hade vi möte med jobbet, det höll på till typ 20.00 och sen var baren öppen, så jag socialiserade lite och drack nån cola och pratade strunt innan jag gick hem. Jättetrevligt var det faktiskt.

Insåg idag att jag går in i månad 5 av graviditeten. Skönt är att jag fortfarande inte blivit "avslöjad" av någon, jag har lyckats ha på mig kläder som döljer magen bra, och ändå är det inga tält jag går runt i, men lite uppfinningsrikedom gör susen ;-). Nu borde det snart börja märkas oavsett vad jag har på mig, minns att i v21 var det oundvikligt att se det på mig när jag väntade Filip och det brukar ju bli större mage tidigare med andra så jag tänker att snart är det nog kört. Nu är det dags att återgå till jobbandet, men jag ska försöka hinna med lite inlägg ikväll också.

Just det ja, igår kom en inbjudan till MQ klubbkväll, jag fick dessutom en check på 400 kr som återbäring (känns ju som att jag handlat EN DEL där) och om jag handlar för minst 500 kr under klubbkvällen (om ett av plaggen är byxor) så får jag 100 kr rabatt på det jag handlar. Sen var det visst 15% rabatt hela kvällen på allt, vilket inte är helt fel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0