Torsdag - Älmhultsdag!

Hinner få i väg ett inlägg innan jag ska iväg till tåget. Jag är ganska trött men iaf glad. Igår bokade vi ett femstjärnigt hotell i Göteborg och har bestämt att vi drar dit på en weekend. Inte Paris eller Köpenhamn direkt. Men när vi kollade priserna i Danmark och insåg att danska kronan står i 1,45 i kurs så blev det inte lika skoj längre. Vi sa att vi kör en kortweekend fre-sön nu och så får vi köra en välplanerad lite längre weekend till Paris vid ett annat tillfälle. Jag pratade med en kollega igår också som menade på att det var nästan att "kasta bort" en Parisresa att åka i mars, man ska uppleva våren i Paris :-). Vi slog till på ett superfint hotell och eftersom vi inte får samma hotellbudget som tex om vi åkt till Köpenhamn eller Paris så kommer vi att använda en del pengar för att kunna shoppa loss lite istället som kompensation. Vi ska också försöka hitta nån rikigt mysig restaurang däruppe, men där är vi lite lost så min man ska kolla med sina kollegor som bor däruppe vad de har för tips.

Vi måste bara säkra barnvakt också, vi har preliminärt fått erbjudande från svägerskan som är själv nån dag då också och gärna ville ha lite sällskap, men vi måste ju såklart kolla så att det funkar fortfarande.

Igår hämtade vi ut biobiljetterna inför lördag, det blev Rosa Pantern. Tyvärr var senaste föreställningen 17.50 men det är helt ok så äter vi efteråt istället. Vi har siktat in oss på El Patio som har trerättersmenyer till riktigt bra priser. Eftersom simskolan är inställd pga sportlovet så har vi bestämt att vi ska sticka och bada nånstans på förmiddagen innan vi lämnar Filip hos svärföräldrarna, frågan är bara var. Vi har sneglat på Vanningen i Vellinge, men ska också kolla upp ett bad i Staffanstorp. Svågern tipsade om Burlöv också. Kräver lite research med andra ord.

Dags att dra sig iväg, ha en underbar dag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0